Sabine

Beetje teleurgesteld

Beoordeling van Europa Hotel
4,0 van 5 bollen14 jul 2021 beoordeeld
De kamer was niet zoals vermeld op de site. Geen bad, geen zicht op de Leie, geen Nespresso machine maar een waterkoker. ( misschien omdat er met een Bongobon werd gereserveerd? ) Wel proper maar hier en daar toch een stofnetje opgemerkt.
Het baliepersoneel was wel supervriendelijk.
Het ontbijt was zeker in orde!
Ik waande me s avonds wel in het buitenland toen we terug in het hotel kwamen.
Dus tevreden maar toch een beetje teleurgesteld
Datum van verblijf: juli 2021
Kamertip:Ā Toegankelijk voor mindervaliden, mss met een duurdere kamer zeker een goed hotel
ā‚¬Ā 137
    ā‚¬Ā 52
    ā‚¬Ā 66
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordeeld op 12 juli 2021

Het hotel is over het algemeen slecht onderhouden. In de trappenhal ligt tapijt wat vol vlekken staat en al lang niet meer is gestofzuigd. In de kamer laat het behangpapier los van het vocht. Badkamer was wel vernieuwd maar hangt dan weer een helemaal geroeste verwarming in. Ontbijt op zich okƩ, wel zonde dat er geen bruin brood aanwezig was. Maar ook daar ziet er niks echt fris uit. Wij zullen dit hotel nooit aan familie of vrienden adviseren.

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 25 mei 2021

Prima accommodatie. De kamer was proper. Maar vooral een geweldige service: ik kon hier nog na middernacht terecht zonder booking na de laatste trein gemist te hebben, en werd heel vriendelijk ontvangen.

Datum van verblijf: mei 2021
Beoordeeld op 26 september 2020 via mobiele applicatie

Met Bongo bon gaan ontbijten in dit hotel.
Aardige dame deed de hartelijke ontvangst en leidde ons naar ons tafeltje.
Ontbijt omvat alles wat je nodig hebt: broodjes,beleg,verse eitjes met spek,fruitsap,zelf gebakken wafeltjes,......
Fantastische start van de dag beleefd samen met mijn partner.
Oja,en afsluiten doet men met een glaasje cava!!!!!!!

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 5 juli 2020 via mobiele applicatie

Wij zijn net terug van een weekend ghent. Wij hadden 3 kamers gereserveerd voor vrienden. Hotelkamers zijn prima in orde en schoon. Het centrum is ca. 25 minuten lopen en is goed te doen. Wij hadden geen ontbijt bijgeboekt, maar konden wel gewoon een bakkie koffie doen in de hotel bar, waar we in de avond ook nog een afzakkertje konden doen. Al met al een zeer geslaagd weekend.

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 20 maart 2020

We hadden een boeking via Bongo geregeld. Omwille van de Corona-maatregelen van de regering voor het sluiten van restaurants en winkels in het weekend wilde wij onze reservering annuleren.
Het hotel zei ons om dit via Bongo te regelen, zelfs wijzigen was niet mogelijk. Ze waren ook niet vriendelijk aan de telefoon.
Gelukkig heeft Bongo onze reservering kosteloos geannuleert.

Datum van verblijf: maart 2020
moniqued735, General Manager van Europa Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2020

Beste Joris,

Jammer dat u dit schrijft in een voor de horeca zo moeilijke tijd.
Indien u een boeking maakt via Bongo dient u ook te annuleren via bongo, anders is uw bon niet meer geldig in de toekomt. Daarmee is alles opgelost!
Wij hebben al de gedupeerden terugbetaald !
Dergelijke reviews kan de horeca missen!
Met vriendelijke groeten.