Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
ibis Budget
US$ 81
Aanbieding bekijken
Booking.comUS$ 81
Expedia.comUS$ 81
Hotels.comUS$ 81
PricelineUS$ 81
TravelocityUS$ 81
Trip.comUS$ 81
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (276)
Beoordelingen filteren
276 resultaten
Waardering van reizigers
91
116
43
18
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
91
116
43
18
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 276 beoordelingen
Beoordeeld op 23 juni 2022

Ondergrondse garage gaf ook een veilig gevoel. Ontbijt is heel goed verzorgd. !0 min lopend naar het historische centrum. Dat was en is best te doen. Het was gepland voor ons 50 jarig huwelijksfeest...

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank swuytsfr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 januari 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel, goed schoon. Klein maar fijn, prima ontbijtje. Niet bijzonder maar gewoon goed. Prima locatie, kwartiertje lopen naar de stad. Kleine kamer, maar meer heb je ook niet nodig. Weinig geluid savonds / snachts, rustig gelegen, comfortabel bed.

Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ilse F
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Viktor De Maertelaere, General Manager van Ibis Budget Gent Centrum Dampoort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2022

Beste gast,

Bedankt om de tijd te nemen een review te schrijven over uw ervaring bij ibis budget Gent Dampoort.
Het doet ons een plezier om zo'n mooie feedback te lezen.
Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen in ons hotel.

Vriendelijke groeten
ibis budget Gent Dampoort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 december 2021 via mobiele applicatie

Klein maar prima kamertje met prima badkamer. Niet aldaar ontbeten, dat deden we bij Bernice op kwartiertje lopen, parking is prima. Schoonmaak was goed , wij waren tevreden, loopafstand centrum is prima te doen. Bedjes klein maar comfortabel.

Datum van verblijf: december 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank firestone43
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Viktor De Maertelaere, General Manager van Ibis Budget Gent Centrum Dampoort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2022

Beste gast,

Bedankt om de tijd te nemen een review te schrijven over uw ervaring bij ibis budget Gent Dampoort.
Het doet ons een enorm plezier om te horen dat u van uw verblijf hebt genoten en dat alles naar wens was!
Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen in ons hotel.

Vriendelijke groeten
ibis budget Gent Dampoort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 november 2021 via mobiele applicatie

Echt opletten als je dit boekt via Booking.com! Ze laten je dubbel betalen voor het ontbijt. Onvriendelijke dame aan receptie doet alsof haar neus bloedt… Niet voor rede vatbaar… Jammer, waren hier voorheen al meer geweest zonder problemen.

Kamertip: Leg op elk detail als je boekt!
Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank yeltent2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Viktor De Maertelaere, General Manager van Ibis Budget Gent Centrum Dampoort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 november 2021

Beste gast,

Het spijt ons te horen dat u zich opgelicht voelde tijdens uw verblijf in ons hotel.
Wij hebben uw reservatie even gecontroleerd bij booking.com en kunnen u meedelen dat dit helemaal niet het geval was en geven u graag wat meer uitleg:

U boekte via booking.com 2 tweepersoons kamers, maar telkens voor slechts 1 persoon.
U was uiteindelijk met 2 personen per kamer ipv 1 persoon. Uiteraard dient u dan bij te betalen voor de stadsbelasting en het ontbijt. De receptioniste heeft u dit duidelijk, rustig en beleefd uitgelegd.


Onze oprechte excuses dat u zich door dit voorval bedrogen voelde.
Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Indien u verder nog vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren per mail en dan geven wij u graag bijkomende uitleg.

Hoogachtend
Viktor De Maertelaere
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 september 2021

Voor de tweede maal hier verbleven tijdens een fietsvakantie. Fietsen kunnen veilig en gratis in de parkeergarage. Kleine propere kamer en een eenvoudig ontbijt. Als we verblijven in Gent gaan we volgende keer hier terug verblijven. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank josfrancken
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Viktor De Maertelaere, General Manager van Ibis Budget Gent Centrum Dampoort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2021

Beste gast,

Bedankt om uw feedback met ons te delen! Het is altijd leuk om positieve feedback te mogen ontvangen.
Wij hopen u zeker terug te mogen ontvangen in ons hotel.

Met vriendelijke groeten,
Ibis budget gent dampoort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken