arnelambert
Bergen, Nederland

Heerlijke parel in een historisch gebouw

Beoordeling van 1898 The Post
5,0 van 5 bollen10 dec 2024 beoordeeld
Mooi hotel wat verstopt op de bovenste verdiepingen van het historische postgebouw van Gent, in het hart van de stad.
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenHygiƫne
Gereageerd 2 weken geleden
Dear arnelambert,

Bedankt voor uw recent verblijf bij 1898 The Post en voor de tijd die u heeft genomen om een review te schrijven.

Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij ons.

Fijne feestdagen!

ā‚¬Ā 98
2.0 km van 1898 The Post
Meer hotels in Gent bekijken
Beoordeeld op 9 december 2024

mooie ligging vriendelijke mensen die er werken,kaart sleutel werkt soms niet.ontbijt was ruim van keuze

Datum van verblijf: december 2024
Julie Delcroix, Guest Services / Front Office van 1898 The Post, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 weken geleden

Beste Squeezje,

Bedankt voor je review. We zijn blij te horen dat je hebt genoten van de ligging van ons hotel en dat je verblijf aangenaam was. Het doet ons plezier te weten dat je de vriendelijke service van ons personeel hebt gewaardeerd. We doen altijd ons best om een warme en gastvrije ervaring te bieden.

Wat betreft de sleutelkaarten, het kan helaas gebeuren dat ze niet goed werken na contact met een telefoon, dit komt vaak door de magnetische velden. Gelukkig staat onze receptie 24/7 klaar om dit probleem snel op te lossen, zodat je verder geen ongemak ondervindt.

We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen voor een nieuw verblijf.

Beoordeeld op 30 november 2024

Prachtig hotel, schitterend gelegen, warme vriendelijke uitstraling. Het is een klein hotel met geringe hotelfuncties.

Datum van verblijf: november 2024
Julie Delcroix, Guest Services / Front Office van 1898 The Post, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 december 2024

Beste depipowagen,

Bedankt voor uw review.

Wij waarderen de tijd die u heeft genomen om een beoordeling over ons hotel te schrijven. We zijn blij te horen dat u genoten heeft van de locatie en de uitstraling van het hotel.

In de toekomst zullen wij ons aanbod van hotelfuncties uitbreiden en hopen wij u dan opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 21 november 2024

Het gebouw ademt geschiedenis, maar is alles behalve oubollig. Het is immers voorzien van alle moderne snufjes.
De kamer is meer dan perfect, het uitzicht schitterend, het bed is zalig en je hoort de buren niet. Kortom, alles is voorzien voor een subliem verblijf in Gent.
Oeps, ik vergat de badkamer. Die is voorzien van alles wat je nodig kan hebben, waarbij een eervolle vermelding voor de douche zeker op zijn plaats is.
In het hotel vind je ook gezellige zithoekjes. Spijtig genoeg hadden we geen tijd voor ontbijt, maar dat zag er ook overheerlijk uit.

Datum van verblijf: november 2024
Julie Delcroix, Guest Services / Front Office van 1898 The Post, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2024

Beste Curious747786,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u zo genoten heeft van ons historisch gebouw, de moderne faciliteiten en het comfort van uw kamer. Uw complimenten over de badkamer en de gezellige zithoekjes worden zeer gewaardeerd.

Hopelijk mogen we u bij een volgend verblijf verwelkomen, zodat u ook ons heerlijke ontbijt kunt ervaren.

Beoordeeld op 21 november 2024

zeer tevreden over ons ontspannend 3 daag verblijf .
Zeer goede bedden , netjes.
Genoten van het heerlijk ontbijt en de charme van de personen in de bediening.
jammer dat er geen lunch of dineer mogelijkheid is .

Beste spartongerenbv,

Wat een mooie woorden, hartelijk dank daarvoor!

Het doet ons veel plezier te lezen dat u zo genoten heeft van de rust, het comfort en ons uitgebreide ontbijt. Uw complimenten voor ons team worden zeker doorgegeven. We begrijpen dat een lunch- of dinermogelijkheid een meerwaarde zou zijn, en nemen uw feedback ter harte.

We hopen u graag opnieuw te verwelkomen!

Beoordeeld op 14 november 2024

We hadden een fantastisch verblijf, echt een magische plek
Top locatie midden in het centrum, zeer comfortabele kamers erg vriendelijk en behulpzaam personeel
Cocktails zijn een aanrader !

Datum van verblijf: november 2024
Julie Delcroix, Guest Services / Front Office van 1898 The Post, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 november 2024

Beste Edokaaij,

Bedankt voor uw prachtige woorden over uw ervaring bij 1898 The Post.
Het is altijd een plezier om te lezen dat u tevreden was met de locatie, de kamers en ons behulpzaam personeel.

U bent altijd welkom bij ons en hopelijk mogen wij u in de nabije toekomst nogmaals verwelkomen.

Julie
1898 The Post Hotel