Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer goed restaurant in centrum van Aalst”
Beoordeling van Purple 15

Purple 15
Geclassificeerd als nr. 5 van 163 Restaurants in Aalst
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 34 - US$ 74
Keukens: Oostenrijks, Belgisch, Europees, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
6 november 2018 beoordeeld

Aangenaam kader, lekker eten, goede en vriendelijke bediening en dit alles voor een redelijke prijs in het centrum van Aalst. Ook voor kleine groepen aan te raden.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank boma1000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (246)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 246 beoordelingen

6 november 2018 beoordeeld

Een uitnodiging van vrienden voor een avondje "Oostenrijks eten" op restaurant.
Bij 't bekijken van de menukaart hadden we toch al vlug voor de maandmenu gekozen, dit was superlekker verrassend van begin tot einde. Wij komen zeker terug!!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Sasfee987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2018 beoordeeld

Na lange tijd weer eens langs gegaan. Interieur is opnieuw -zoals altijd- heel smaakvol ingericht. Lekker aperitiefje, scorpion, en twee heerlijke (grote) zeetongen, perfect klaargemaakt. Een echt blij weerzien.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Frank d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2018 beoordeeld

Het restaurant bestaat uit vele hoekjes waar je rustig kan eten. De menu die we aten was zeer lekker ; een natuurlijke keuken met vooral bijzonder lekkere visbereiding. De klant wordt hier nog in de watten gelegd : men doet moeite om je een aangename beleving te geven. Zulke restaurateurs verdienen een pluim!

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Stefan R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2018 beoordeeld

We komen hier regelmatig en het is telkens een super ervaring!
We nemen telkens de menu en die stelt nooit teleur. Heerlijke smaken, lekkere aperitief!
De bediening is altijd vriendelijk en behulpzaam, allebei toppers.
Nog nooit teleurgesteld naar huis gegaan. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Scenic815710
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BernhardSchurz, Eigenaar van Purple 15, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2018

Dankjewel voor de fijne feedback!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Purple 15 bekeken, bekeken ook

 
Aalst, Oost-Vlaanderen
Aalst, Oost-Vlaanderen
 
Aalst, Oost-Vlaanderen
 

In Purple 15 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding