Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“lekker en smaakvol”
Beoordeling van Purple 15

Purple 15
Geclassificeerd als nr. 5 van 163 Restaurants in Aalst
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 34 - US$ 74
Keukens: Oostenrijks, Belgisch, Europees, Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
5 november 2018 beoordeeld

Na lange tijd weer eens langs gegaan. Interieur is opnieuw -zoals altijd- heel smaakvol ingericht. Lekker aperitiefje, scorpion, en twee heerlijke (grote) zeetongen, perfect klaargemaakt. Een echt blij weerzien.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Frank d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (246)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 246 beoordelingen

26 oktober 2018 beoordeeld

Het restaurant bestaat uit vele hoekjes waar je rustig kan eten. De menu die we aten was zeer lekker ; een natuurlijke keuken met vooral bijzonder lekkere visbereiding. De klant wordt hier nog in de watten gelegd : men doet moeite om je een aangename beleving te geven. Zulke restaurateurs verdienen een pluim!

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Stefan R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2018 beoordeeld

We komen hier regelmatig en het is telkens een super ervaring!
We nemen telkens de menu en die stelt nooit teleur. Heerlijke smaken, lekkere aperitief!
De bediening is altijd vriendelijk en behulpzaam, allebei toppers.
Nog nooit teleurgesteld naar huis gegaan. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Scenic815710
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BernhardSchurz, Eigenaar van Purple 15, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 september 2018

Dankjewel voor de fijne feedback!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik kom hier al jaren dineren, en elke keer weer weet de chef ons te verrassen met een heerlijk menu van de maand. Het menu van de maand stelt nooit teleur, telkens topproducten en mooie porties. Je gaat zeker niet met honger van tafel. Vandaag aten we kort gebakken tonijn als voorgerecht en iberico-ribstuk als hoofdgerecht. Elke hap was genieten! Het dessert in de menu was minder ons ding, maar de bediening is uiterst flexibel waardoor we zonder enig probleem een ander dessert naar keuze konden nemen. Wij namen de sabayon, gemaakt zoals het hoort.

Het personeel is altijd vriendelijk, professioneel en joviaal, zonder opdringerig te zijn. Absoluut een plek om te ontdekken!

Wie goede prijs-kwaliteit zoekt, is met het menu met aperitief en aangepaste wijnen nooit bedrogen (69 euro met wijnen en 49 zonder is de prijs absoluut waard). Op de kaart staan ook Oostenrijkse specialiteiten, die zeker het proberen waard zijn!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Tom W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2018 beoordeeld

Met de familie en de kids komen eten.
Goede en vriendelijke bediening (jammer gebrekkig Nederlands)
Het interieur en de menukaart (tapas - Oostenrijkse/Belgische keuken) is een mengelmoes van verschillende culturen.
Mechelse koekoek en Oostenrijkse rode huiswijn was lekker.
Prijs kwaliteit ok.
Voldaan huiswaarts gekeerd.

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank Robby-Sofie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Purple 15 bekeken, bekeken ook

 
Aalst, Oost-Vlaanderen
Aalst, Oost-Vlaanderen
 
Aalst, Oost-Vlaanderen
 

In Purple 15 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding