Personeel was redelijk vriendelijk. De incheck procedure verliep wel raar, we moesten bij aankomst meteen onze creditcard overleggen en de kamer betalen. Daarnaast hadden we met een andere kaart gereserveerd. Bij terugkomst bleek op alle 3 de kaarten het bedrag ingehouden te zijn, terwijl we maar 2 kamers gebruikt hadden. Dit probleem is, na veel gedoe, inmiddels opgelost. Ondanks dat er gezegd wordt dat de fout niet bij hun lag, had de afwikkeling klantvriendelijker gekund. Wij moeten regelmatig bij een relatie in Aalst zijn die ons dit hotel aangeraden had. Wij zullen er in elk geval niet meer logeren en de relatie zal ze niet meer aanbevelen tgv de afwikkeling.
De kamer is redelijk en zeker niet de slechtste, recentelijk in een 4* hotel in München verbleven wat slechter en duurder was.
Als dit creditcard akkefietje niet gebeurd was dan had ik de volgende keer wel een kamer aan de rustige kant genomen. Want doordat het hotel aan een drukke doorgaande weg ligt heb je in de kamers aan de weg kant wel last van die weg.
Ontbijt is ruim en biedt voldoende variatie en is zeker goed te noemen voor 3*.
Parkeergarage bood toen wij er waren ook voldoende plaats.