“Ovenheerlijke pizza’s!”

Alla Dolce Vita
Geclassificeerd als nr. 5 van 61 Restaurants in Bastogne
Certificaat van uitmuntendheid
9 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

De pizza’s zijn artisanaal gemaakt, dunne bodem. Bovendien zijn ze naar ‘vlaamse’ normen heel groot. Goodie bag nadien is mogelijk. Enigste om mee rekening te houden is cash betaling. Op’t einde van de straat is een bancontact. Zeker een aanrader, we reden ervoor speciaal van Achouffe naar Bastogne

Datum van bezoek: februari 2023

20 juli 2021 beoordeeld

Pizza’s van 40cm en verboden een pizza te delen. 5 pizza’s over 6 personen mocht niet en ze wouden geen bestelling opnemen.

Onwaarschijnlijk.

Datum van bezoek: juli 2021
11 juli 2021 beoordeeld

Toen we belden of de hond mee mocht zeiden ze van wel , daar aangekomen mocht het eerst niet meer , daarna weer wel, daarna onze pizza's besteld en fles wijn, je kon enkel pizza bestellen want de rest van de kaart telde voor niets en het hapje dat we kregen trok ook op niets( beetje pasta met mayonaise) , maar na 70 minuten wachten kwamen ze dan nog met 1 verkeerde pizza af, ze beloofden dan het in orde te brengen maar we hadden geen zin om nog meer dan 1 uur te wachten en hebben het dan maar zo gelaten, de wijn 30 euro voor fles was ook niet om erg op te boffen , nu het was niet alléén bij ons want alles verliep er erg chaotisch , 1 pizza was heel lekker maar de andere heel erg simpel , we hebben trouwens wel de volle pot moeten betalen en niets van compensatie, hier zien ze ons zeker nooit meer terug.(een afknapper).

Datum van bezoek: juli 2021
7 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

In dit restaurant zijn de Corona maatregelen duidelijk niet gekend. En als de baas dan nog door het ganse restaurant roept “ils me font chier ces touristes “ …. Jammer want de pizza was eigenlijk heel lekker maar het interesseerde ons niet meer. O ja, en alleen cache te betalen.

Datum van bezoek: juni 2021
13 september 2020 beoordeeld

Lang geleden dat ik nog zo een lekkere pizza gegeten heb. Groot en lekker knapperige deeg ruim belegd. Top !

Datum van bezoek: september 2020

Reizigers die Alla Dolce Vita bekeken, bekeken ook

Bastogne, Belgisch Luxemburg

In Alla Dolce Vita geweest? Deel je ervaringen!