“Heerlijk”
Beoordeling van Wagon Leo

Wagon Leo
Geclassificeerd als nr. 6 van 61 Restaurants in Bastogne
Keukens: Belgisch, Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Grote groepen, Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Bezorgen, Reserveringen
30 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk druk restaurant. Leuke inrichting, zeker het treinstel aan de voorkant.
Prachtige kaart met mooie gerechten.
Goed geserveerd en gepresenteerd.
De borden waren prachtig heet, maar voor het personeel waarschijnlijk wat minder want wij hebben nog nooit zoveel borden horen vallen als daar.
Misschien liep er ook wat teveel management rond wat op de zenuwen werkte.
Lekkere kwaliteitswijnen.
Een aanrader in Bastogne EN omgeving en zeker de moeite waard.
We hebben er twee keer gegeten en waren teleurgesteld dat ze maandag gesloten waren, anders was dat 3 avonden op een rij. (We zaten in het hotel erboven).

Datum van bezoek: oktober 2021

14 oktober 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige zaak. Groot mooi, zaterdag in een vd twee wagons. Speciaal. Zeker reserveren hoor. Heb de bouillabaisse genomen, verrukkelijk lekker. Mooi verzorgd en vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: oktober 2021
16 september 2021 beoordeeld

Tarte de Francoise heeft in dit zeer mooie restaurant een kleine vesting ( rechts) we kochten hier een Moeleux taart... zeer zeer lekker

Datum van bezoek: september 2021
12 september 2021 beoordeeld

Zeer net en gezellig restaurant met oog voor derail en kwaliteit. Onze ober was zeer vriendelijk en attent en het eten was heerlijk. Ons zullen ze nog mogen verwachten.

Datum van bezoek: september 2021
26 augustus 2021 beoordeeld

Op aanraden van mijn reisgezel hier afgestapt om 13u, na reservatie, en dat blijkt duidelijk noodzakelijk. Deze zaak is prachtig ingericht, immens groot doch perfect doenbaar. Personeel gedienstig en vakbekwaam. Menukeuze is zeer goed en gastronomisch. Wijnkeuze voldoende en klasse. Het eten is prima, niets of weinig op aan te merken. Prijs kwaliteit verhouding lijkt me in orde. De kwantiteit van de aangebracht gerechten prima !
Zeker en vast een aanrader wanneer in Bastogne, maar dat lijkt me niets nieuw !
Wij hebben alvast genoten van het totaalplaatje !

Datum van bezoek: augustus 2021

Reizigers die Wagon Leo bekeken, bekeken ook

Bastogne, Belgisch Luxemburg

In Wagon Leo geweest? Deel je ervaringen!