“Lekker gegeten”

Lio's Grill
Geclassificeerd als nr. 38 van 61 Restaurants in Bastogne
Keukens: Barbecue
22 augustus 2020 beoordeeld

Verse pizza in houtoven gebakken, royaal belegd op een dunne deeg. Smaakvol. Dame blanche als dessert, lekker en groot.

Maaltijd verrassend afgesloten met een glaasje limoencello, aangeboden door het huis.

Aangenaam zitten, hoewel het ontzettend warm was. Terras was helaas vol (voor ons) en moesten we plaats nemen vooraan in de zaak. De hitte van de oven was gemakkelijk voelbaar, bovenop de hittegolf van Augustus.

We werden fantastisch bediend door jong jobstudente, ze verdient een dikke pluim.

Datum van bezoek: augustus 2020

8 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke bediening en erg lekkere pizza en pasta voor eerlijke prijs. Nog gratis limoncello bij het afrekenen.We komen zeker terug !

Datum van bezoek: juli 2020
27 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

In Bastenaken op zoek naar een restaurant kwamen we enigszins onverwacht hier terecht. Heel lekker gegeten met zeer goede schnitzel en de vrouw Filet de Rouget (Rode Poon) met sinaasappel saus. De garni was verder ook ok en tegen een redelijke prijs, prima bediening.

Datum van bezoek: september 2018
9 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerste Keer gaan eten ik bestel mosselen natuur na lang wachten komen ze mij twee frikadellen brengen ik zeg dat ik mosselen besteld nee nee zegen ze je hebt frikadellen besteld heb ze opgegeten rot sleg eerste keer laatste keer

Datum van bezoek: september 2018
22 mei 2017 beoordeeld

Na een fietstocht van 170km lekker genoten van een pastamaaltijd voorafgegaan door een heerlijke soep. we hadden met nadruk gevraagd om veel pasta en werden op onze wenken bediend. Zowel de carbonara als de bolognese sauzen werden geapprecieerd.

Datum van bezoek: mei 2017

Reizigers die Lio's Grill bekeken, bekeken ook

Bastogne, Belgisch Luxemburg

In Lio's Grill geweest? Deel je ervaringen!