“Heerlijk in een steenoven bereiden pizza’s en perfecte truffel pasta!”
Beoordeling van Il Vinci

Il Vinci
Geclassificeerd als nr. 4 van 95 Restaurants in Bastogne
Keukens: Italiaans
11 juli 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Nou nou wat een smaak explosie en vriendelijk personeel. Een goede combi voor een perfect etentje! Het zal moeilijk zijn om voor een ander restaurant te kiezen…

Datum van bezoek: juli 2024

28 december 2022 beoordeeld

Pizza gegeten. Laat binnen gekomen, toch nog heel vriendelijk bediend. Heel lekkere pizza. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2022
13 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen binnen en jupiter scheen vollebak door de zaal heen. Ik heb nog nooit zo'n alle Jezus grote TL lamp door de zaal zien knallen. Verder is alles op z'n Belgisch voor je verzorgd. Plastic bakjes met partymix, zwarte koffie met slagroom en geen papier op de wc. Verder was het personeel wel vriendelijk en het eten te doen tot prima. Maar erg gezellig is het niet.

Datum van bezoek: november 2022
19 augustus 2022 beoordeeld

Heerlijke pizza's hebben ze hier. De bediening is erg vriendelijk. Ik raad aan om te reserveren want het is een populaire zaak. De toetjes zijn grote porties. Al met al echt waar voor je geld: goede prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader in Bastenaken!

Datum van bezoek: augustus 2022
27 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Net iets buiten het centrale plein met alle restaurants ligt dit pareltje!
Het interieur is wat kil maar het personeel en het eten maakt dat meer dan goed. Het brood bij de gerechten maken en bakken ze ook zelf. Een van de lekkerste pasta’s ooit gegeten: pasta met gamba’s, gerookte zalm en saffraan! Goddelijk….
Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk.

Datum van bezoek: september 2021
restaurateurs, Propriétaire van Il Vinci, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 september 2021

hallo lieve Rita, bedankt voor je uitstekende commentaar, we zijn erg blij dat we je gelukkig hebben gemaakt, ja het deeg dat je hebt gegeten heet "penne Altesa" is dit de voornaam van een van mijn dochters dus dat is twee keer meer plezier

Reizigers die Il Vinci bekeken, bekeken ook

Bastogne, Belgisch Luxemburg

In Il Vinci geweest? Deel je ervaringen!