“Gewoon een hapje eten.”

Il Vinci
Geclassificeerd als nr. 4 van 61 Restaurants in Bastogne
Keukens: Italiaans
14 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gereserveerd om 18h30, vriendelijke ontvangst.
Een Italiaans restaurantje zonder tierlantijnen, gewone kost maar goed klaargemaakt.
Voor de prijs die je betaald zeker waar naar je centjes.
Geen lange wachttijden en zoals gezegd vriendelijke uitbaters.

Datum van bezoek: september 2018

24 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gereserveerd voor een groep van 20 personen. Vriendelijk ontvangen, bediend, en super lekker gegeten. Ook leuk om samen boven te zitten met de groep. Allen correct en ook heel vlot bediend, niet lang moeten wachten. Grote porties ook! Met de smile bediend en wij met een tevreden smile en goed gevoel terug vertrokken. Voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: maart 2018
2 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Met onze familie (12 personen) genoten van een heerlijke maaltijd! Brushetta met bressaola, pizza Cippola, trio van pasta, penne maître d'hôtel, pasta 4 fromaggi, penne carbonara,.. allemaal een dikke aanrader! Vriendelijke bediening en een uitbater die graag grapjes maakt.

Datum van bezoek: november 2017
31 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Met de hele familie genoten van een fijne Italiaanse avond. We waren met onze groep van 12 personen vroeger toegekomen dan we gereserveerd hadden, maar werden hartelijk onthaald en bediend. Ook onze hond kreeg de nodige aandacht.

Met z'n allen lekkere pizza's gegeten. Met lekkere platte bodem en zeker groot genoeg. Met bovendien mogelijk om kleine aanpassingen aan de pizza's te vragen. We werden nog verrast met een degustif van het huis. Ook de rekening was prijs/kwaliteit zeer correct.

Zeker een aanrader als je in de buurt van Bastogne bent, met ruime parkeergelegenheid op 100 meter.

Ook afhalen is er trouwens mogelijk.

Datum van bezoek: oktober 2017
31 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Super. Heel lekker. Gezellig. Vriendelijke uitbater. We komen zeker terug. ............... de moeite waard. Lekkere huiswijn..

Datum van bezoek: oktober 2017

Reizigers die Il Vinci bekeken, bekeken ook

Bastogne, Belgisch Luxemburg

In Il Vinci geweest? Deel je ervaringen!