“Enkel welkom voor eten”

L'Autre Chapelle
Geclassificeerd als nr. 22 van 61 Restaurants in Bastogne
Keukens: Belgisch
26 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Niet welkom om enkel iets te drinken. We werden gewoon terug aan de deur gezet omdat we niks wilde eten

Datum van bezoek: augustus 2020

5 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker en verzorgd. Betaalbare snack. Een aanrader. Verschillende klanten gesproken en allemaal tevreden.

Datum van bezoek: september 2018
30 oktober 2016 beoordeeld

Om snel wat te eten hier naar binnen gegaan, zag er voor een cafetaria heel gezellig uit en was erg druk. Na ons moest men wachten op een tafeltje. Bediening aan tafel en de rode huiswijn was erg lekker. Vriendelijke bediening!

Datum van bezoek: oktober 2016
16 december 2015 beoordeeld

Lekker eten en betaalbaar in het centrum van Bastogne. Eten in het restaurantgedeelte of om mee te nemen.

Datum van bezoek: december 2015
15 juli 2015 beoordeeld

Ongelooflijk lekkere frietjes met echte patatsmaak - verzorgd interieur - mooi terrasje om mensjes te kijken - zeer vlotte en vriendelijke bediening

Datum van bezoek: juli 2015

Reizigers die L'Autre Chapelle bekeken, bekeken ook

Bastogne, Belgisch Luxemburg

In L'Autre Chapelle geweest? Deel je ervaringen!