Beoordeeld op 21 oktober 2019

Met een grote groep gebruik gemaakt van de faciliteiten van het Chateau Laval. Prima inrichting, professionele keuken, grote open haard ( hout was inbegrepen in de huurprijs), goed verzorgd verwarmd binnenzwembad, kortom genoten, zeker omdat het wifi-bereik bij tijd en wijle spoorloos was. Een absolute aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeeld op 14 augustus 2018

We zijn met vrienden en hun kinderren (tieners) een week in het Chateau geweest. We hebben het er naar ons zin gehad . We zaten in het ouder kasteel en we hebben genoten van de mooie oude elementen in het kasteel. De eigenaar was erg vriendelijk en het zwembad en sauna heerlijk vooral omdat het in onze vakantie week 38 gr was.
We hebben leuke uitstapjes gedaan naar de grotten van Han en naar Luxenburgstad.
Wel jammer was dat er in de woonkamer geen bankstel stond ,de stoelen die er nu stonden zaten na lang zitten iets minder lekker. maar we hebben zeker een heel leuk verblijf gehad. De borg is ook netjes terug gestort na een paar dagen. Jammer dat we iets eerder terug moesten door fam omstandigheden maar het was toch een leuk verblijf.

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 27 juni 2018

Wij zaten hier van 18 tot 22 juni en is heel goed bevallen.
Bij aankomst bleken wij de enige gasten te zijn in dit midweek en omdat we in de molen sliepen en het zwembad hier onder zat kregen we de sleutel zodat we lekker konden gaan zwemmen wanneer we wilden.
Het onthaal was zeer vriendelijk en ook de eigenaar kwam een aantal keer langs voor een gesprek.
Kamer is zeer ruim en netjes en vooral van alle gemakken voorzien.
Het grote terras met speeltuin achter ons appartement beviel zeer goed met veel zon en genoeg te doen voor kinderen.

Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 17 augustus 2017

Net een weekje vakantie achter de rug in het Ovenhuis. Je wordt er vriendelijk ontvangen en rondgeleid. Af en toe kom je de eigenaar tegen die telkens de moeite neemt om een praatje te maken. Aangenaam, heel proper en goed onderhouden verblijf. Alle nodige comfort aanwezig. Om naar de tuin, met erg leuk terras te gaan moet je wel een trapje naar beneden. Een meerwaarde is zeker ook de heel goed werkende houtkachel, die we met het minder fraaie weer toch hebben moeten aansteken. En of we er van genoten hebben ! Het binnenzwembad met uitzicht op de grote tuin en het binnenplein van 'Le Château' is ook wel een extra troef. Laval ligt vlakbij Bastogne. Gezien de meeste musea niet toegankelijk zijn voor honden gingen we hoofdzakelijk om te wandelen. Hiervoor is het wel aan te raden een goede staf- en wegenkaart mee te nemen en je wat voor te bereiden.
In Wallonië zijn de wandelpaden immers niet altijd goed aangegeven.
Wij hebben het hier heel fijn gehad en zijn tevreden huiswaarts gekeerd.

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 21 januari 2017

In december 2016 was het reeds het 3de jaar op rij dat we de gîte "Le Fournil" van Château-Ferme de Laval in Tillet reserveerden. En, we zijn nog altijd even, zelfs nog meer, enthousiast over het onthaal, de netheid van het huis, het comfort, ....
Heerlijk om na 15km stappen lekker te kunnen uitzakken bij de haard.
Wij komen natuurlijk terug!!

Datum van verblijf: december 2016