Zalig hotel. Kamers zijn uitstekend
Lekker gegeten in het restaurant. Ontbijt was zeker inorde. Een echte aanrader. Een badkamer met bad en douche. Zeer vriendelijk ontvangen en ze spreken Nederlands en FransMeer
- Gratis wifi
- Restaurant
Zalig hotel. Kamers zijn uitstekend
Beste Jurgen,
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling en uw commentaar! We zijn erg blij dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. Bedankt voor uw compliment over onze kamer en ontbijt! We kijken ernaar uit u op een later tijdstip te mogen verwelkomen.Met vriendelijke groeten, Het Melba Hotel team
wij hebben 1 nacht in dit hotel doorgebracht.
Vriendelijk ontvangst.
mooie kamers, badkamer was prima ( misschien een douchescherm plaatsen )
Dit hotel ligt heel kort bij het centrum en musea
Gratis parking in de buurt
Heb er verbleven voor 1 nacht van 15 op 16 juli. Zeer ruime kamer en goede ontvangst aan de receptie. Kamers ook zeer proper.
De morgen erna een lekker ontbijt met ruime keuze. Hotel is ook zeer goed gelegen. Kan dit ten stelligste aanraden. Ligt echt kort bij het centrum.
Alles is in dit hotel is keurig verzorgd en schoon. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt buffet is werkelijk heel goed, ruime keuze en over het algemeen is alles vers. Onze kamer was ruim en comfortabel (nr. 504) de badkamer zeer luxe.
Minpunt Ā· In de badkamer hing af en toe een penetrante rioollucht, het was noodzakelijk om de afvoeren van de wasbakken dicht te houden met de stoppen.
Gastvrij familiehotel zonder poespas. Kraaknet en rustig gelegen in Bastogne, op nog geen 3 min. te voet van het centrum. Het hotel heeft een eigen beperkte parking achteraan, maar zowel voor als achter het hotel kan je gratis op straat parkeren. Plaats zat!
Ligging: perfect, vlakbij winkelstraat, en 101st Airborne museum. Het Bastogne War museum is ook veilig te voet bereikbaar. Wel een hele klim.
We waren aangenaam verrast toen we onze kamer binnenstapten. Ruim, heel licht en perfect ingericht met bureau, tafel en stoelen. Moderne badkamer met bad, douche en apart toilet. Echte haardroger van normaal formaat. Lange bedden met toch wel erg harde matrassen.
Maar het leukste was wel het enorme bemeubelde terras van wel 25 vierkante m², met tafel, stoelen, zetel en ligbed. En wat een mooi uitzicht over een paar historische gebouwen en de omliggende heuvels. Geen airco in de kamer, maar er staan 2 kolomventilators voor indien nodig. Wifi: 10/10.
Copieus ontbijt. Alles wat je nodig hebt. Beperkte kaart ās avonds in het restaurant, maar het eten is overheerlijk. De kaaskroketten als voorgerecht, gevolgd door de kabeljauw met citroensaus zijn een aanrader.
Heel attente zaakvoerders en personeel. Alles perfect!
Fantastisch hotel op wandelafstand van het centrum, geleid door een professionele familie. Topper! Ruime en luxueuse kamers. Prima restaurant met zeer democratische prijzen. Perfect ontbijt, gratis privƩ parking, kortom al wat men kan wensen.