Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super genoten”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Gîte La Cascade

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 6 gasten
Bastogne, Belgisch Luxemburg, Belgische Ardennen, Wallonië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Russisch
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
RensoenJe ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Super genoten”
Beoordeeld op 29 augustus 2019 voor een verblijf in augustus 2019
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Het is een prachtig appartement. Alles wat je maar kunt bedenken is aanwezig.Het complex is klein maar de verhuurder van Gite la Cascade maakt alles goed. Hele aardige mensen. Dikke 10 voor ons verblijf.

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 sep 2019
Bonjour .madame Rensoen.
Merci ce fut un réel plaisir de vous avoir reçu dans notre gîte malgré le problème de langue .
Cordialement.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GuyP1265
Tienen, België
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Zeer vriendelijke eigenaar”
Beoordeeld op 16 september 2018 voor een verblijf in september 2018

Huisje is in orde, er was een probleem met de verwarming van het zwembad, technisch warmtepomp had het begeven.
Daardoor het zwembad niet kunnen gebruiken.
Jacuzzi wel in orde.
Mooie streek om wandelingen te maken, bizonroute is het echter oppassen, eigenaar van de hoeve is niet tevreden als je die route wandeld al is ze wel aangegeven als officiële wandelroute, wij zijn gevraagd op onbeleefde wijze om de route zo snel als mogelijk te verlaten. Wij zijn ervaren wandelaars en weten dus hoe ons te gedragen.
Meneer Georgy ging de eigenaar erop aanspreken zodat de situatie duidelijk is in de toekomst.

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
774pedro
Amsterdam, Nederland
1 beoordeling
“Geweldig”
Beoordeeld op 22 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Wij hebben voor 1 week geboekt en ik moet zeggen dat het fantastisch was.
Begon al bij aankomst dat we werden verwelkomt door Georgy (eigenaar) met Belgische chocolaatjes en uiteraard verschillende Belgische Biertjes.
De ligging was perfect, lekker rustig landelijk gelegen tussen de weilanden. Binnen 10m met de auto zowel in Houffalize als Bastogne. Uitstapje naar Luxemburg ook binnen 15m te bereiken. Voor de kinderen was het ronduit super, zo was er een soort van kinderboerderij aanwezig, fietsen, skelters, tafeltennis tafel, voetbalveldje en een prima zwembad (zowel overdekt als open mogelijk) en voor papa en mama een heerlijke jacuzzi. Wij komen zeker nog een keer terug, Georgy muchisimas gracias, Saludos, Pedro, Anja, Dani y Donna

Datum van verblijf: augustus 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
d_sigache ...
Moskou, Rusland
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 februari 2019 voor een verblijf in december 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CindyL232 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 14 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nançy A
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 5 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
meg455
Luik, België
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 8 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen