Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.160)
Beoordelingen filteren
1.161 resultaten
Waardering van reizigers
478
517
132
30
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
478
517
132
30
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 1.161 beoordelingen
26 maart 2018 beoordeeld

Juist terug van een city trip naar Luik. Gelogeerd in dit hotel. Ligt centraal gelegen in Luik. Gezellige kamers, goede bedden en mooie badkamer. Lekker en volledig ontbijt. Alles was aanwezig van pistolets tot yoghurt, noem maar op. Motor geparkeerd in naast gelegen parking. € 20,- voor namiddag, avond en nacht. Hotel is zeker een aanrader.

  • Verbleef: maart 2018, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank patrick k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Valerie R, Director of Sales van Pentahotel Liege, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 maart 2018

Dank u voor uw zeer positieve opmerking.
We hopen u binnenkort weer te zien.
Vriendelijke groeten,
Valérie

Hou je van ons? Zeg het op onze Facebook-pagina: Pentahotels Liège

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 maart 2018 beoordeeld

Aangenaam hotel op loopafstand van centrum. Geweldig ontbijt, sfeer beneden in bar/lounge/eetgedeelte relaxed en open. Mooie en schone kamers, heerlijke bedden. Aardig personeel. Minpuntje: de kamers aan de achterkant (o.a. 114 en 115) kijken uit op de betonnen garage, foeilelijk uitzicht. Gordijnen dus maar dicht gehouden!

  • Verbleef: maart 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank bert939
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Valerie R, Director of Sales van Pentahotel Liege, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 maart 2018

Wij danken u voor uw zeer positieve reactie, we zijn verheugd om uw verblijf in Luik zeer aangenaam te hebben gemaakt.
Wij nemen nota van uw opmerkingen en hopen u snel weer te zien.
Met vriendelijke groet, Valérie
Vind je ons leuk? Vertel het op onze Facebook-pagina: Pentahotels Liège

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 februari 2018 beoordeeld

Genoten van prachtig hotel. het ligt dicht bij het centrum. Parkeren gemakkelijk en aan gunsttarief in parkeergarage naast hotel. Heel vriendelijk personeel, goede bedden . Heel lekker en uitgebreid ontbijt.

  • Verbleef: februari 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ingridv423
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Valerie R, Director of Sales van Pentahotel Liege, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 februari 2018

Wij danken u voor uw zeer positieve reactie, we zijn zeer verheugd dat we uw verblijf in Luik zeer aangenaam hebben gemaakt en hopen u snel weer te zien.
Met vriendelijke groet, Valérie
Vind je ons leuk? Vertel het op onze Facebook-pagina: Pentahotels Liège

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2017 beoordeeld

We hadden een goed verblijf in dit hotel, mooie stad met bijhorende kerstmarkt.
Personeel was zeer vriendelijk en deed moeite om Nederlands te spreken.
Enkel spijtig dat er problemen waren met de tv en free pay tv.

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank nickyg204
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Valerie R, Director of Sales van Pentahotel Liege, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 januari 2018

We danken u voor uw zeer positieve reactie, we zijn zeer verheugd dat we uw verblijf in Luik zeer aangenaam hebben gemaakt en hopen u snel weer te zien.
Met vriendelijke groet, Valérie
Vind je ons leuk? Vertel het op onze Facebook-pagina: Pentahotels Liège

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijn hotel aan de rand van cenrtum. Je loopt zo de gezellige winkelstraatjes in. Ruime kamer met geweldig ruim bed. Matrassen liggen uitstekend. Praktische badkamer met inloopdouche. Zoveel beter dan in onhandige badkuip douchen. I like it! Beneden gezellige bar voor een drankje.
Eten kan ik niet beooordelen. Wij vinden het altijd leuk om in stad te ontbijten/lunchen/dineren.

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank Michelle K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Valerie R, Director of Sales van Pentahotel Liege, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 januari 2018


We danken u voor uw zeer positieve reactie, we zijn zeer verheugd dat we uw verblijf in Luik zeer aangenaam hebben gemaakt en hopen u snel weer te zien.
Met vriendelijke groet, Valérie
Vind je ons leuk? Vertel het op onze Facebook-pagina: Pentahotels Liège

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken