Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 118
Geen aanbetaling vereist
Hotels.com
Official Site
US$ 113
Expedia.comUS$ 137
Priceline
StayForLongUS$ 143
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.079)
Beoordelingen filteren
2.079 resultaten
Waardering van reizigers
831
710
303
155
80
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
831
710
303
155
80
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 2.079 beoordelingen
Beoordeeld op 23 februari 2023

Fijn hotel, vriendelijke mensen, gezellige bar. We hadden ook een massage geboekt: die was heerlijk!
Wat een uitgebreid ontbijt, het heeft ons erg gesmaakt. Enkel de drankjes in de bar vonden wij nogal prijzig.

Datum van verblijf: februari 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank elinefiems
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Marco Wohrmann, General Manager van Van der Valk Selys Liege, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2023

Beste mevrouw Fiems,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie recensie te schrijven over uw verblijf bij ons.

We zijn blij te horen dat u volledig tevreden was over onze diensten. Wij verwelkomen u graag bij een volgende gelegenheid.

Wij nodigen u uit om onze activiteiten en arrangementen op onze websites te raadplegen.

Met vriendelijke groeten,
Meriem
Quality Management Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 februari 2023

Hotel heeft levendige faciliteiten, wij hadden een arrangement met wellness,diner, massage, overnachting en ontbijt voor een prima prijs. Hou rekening met een borg die gevraagd wordt voor de kamer bij inchecken. Ongetwijfeld met reden, ik vond dit het enige minpuntje. Verder top!

Datum van verblijf: februari 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank carolienv552
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 januari 2023

wij kwamen om te ontspannen, wat ons ook zeer goed gelukt is.
Lekker gegeten, fijn in de wellness, goed geslapen, wat wil een mens nog meer.
Het was voor ons het tweede bezoek aan dit hotel, maar zeker niet het laatste

Datum van verblijf: januari 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank raf495
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 januari 2023

Bij Van Der Valk kan je er automatisch vanuit gaan dat alles perfect zal verlopen en je enkel nog moet genieten. Zo was het ook weer bij onze overnachting, met een mooie locatie erbij in hartje Luik: 10 op 10!

Datum van verblijf: januari 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank WalterNel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 januari 2023

Top locatie, ter voet naar het centrum, grote, luxe kamers, heel lekker ontbijt, goede service, spa aanwezig, ontzettend mooie uitzicht uit het restaurant en het terase,
Nieuw Jaar feest was een luxe. Heerlijk!!

Datum van verblijf: december 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank doinavelican
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken