Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (333)
Beoordelingen filteren
333 resultaten
Waardering van reizigers
299
31
3
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
299
31
3
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 333 beoordelingen
Beoordeeld op 3 augustus 2020

Bij aankomst voel je direct dat de gastheer dit hotel uitbaat met hart en ziel.
Na de info die je bij de ontvangst krijgt, wil je zo snel mogelijk de stad verkennen.
De parking is zeer makkelijk als je fietsen bij hebt, die kan je ook plaatsen in een berging zodat je die veilig kan opbergen tijdens je verblijf.
Het ontbijt is een topper, ik zou niet weten wat er nog kan ontbreken.
Een aanrader!!! Wij gaan zeker en vast nog eens terug.

Kamertip: Er is ook een kamer op de benedenverdieping.
Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank familie_D-H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2020 via mobiele applicatie

Het plezier begint al vanaf het ogenblik dat we inchecken bij Laurent. Gastvrij, communicatief, hulpvaardig. Bravo! Het hotel is een authentiek pareltje met veel respect voor het rijk verleden. Grote, ruime gerieflijke kamers. Echte(!) tweepersoonsbedden met supermatras. Nespresso, centrale minibar, .... alles erop en eraan tot en met de krakende trappen! ;-) Diezelfde Laurent verzorgt je ontbijt tot in de puntjes. Kortom, een échte aanrader ook al is er geen individuele airco op de kamers en dat was op een dag met 35gr lastig slapen. Maar voor de rest: super!

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 948stefaanb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2020

Fantastisch verblijf met hele warme gastheer en -vrouw, pal in het centrum van Tongeren.

Bij aankomst kregen we een overzichtelijk plannetje van de to do's en veel tips en informatie over de streek.

Het ontbijt was uitgebreid, lekker en heel hygiënisch. Ook de kamers waren heel net en ruim en er is een gezellige ruimte met zetels waar nog een drankje kan genuttigd worden.

Heel zeker een aanrader!

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 848elisep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2020

Het is werkelijk een zeer mooi hotel, goed georganiseerd, mooie kamer, en het ontbijt was prima. Het onthaal was zeer hartelijk. De ligging is formidabel, vanuit het hotel kan je geweldige fietstochten maken, en het historisch centrum van Tongeren is op wandelafstand.

Kamertip: Er is geen lift, dus mensen met lichamelijke beperkingen kunnen beter het gelijkvloers of het eerste verdiep kiezen.
Datum van verblijf: juli 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Ptrke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2020

Heel mooie kamer , alles aanwezig , heel lekker ontbijt met verse producten en de nodige corona maatregelen. goede ontvangst en uitleg gekregen over de stad. rustig gelegen . zeker aan te raden voor een paar dagen op ontdekkingstocht in Tongeren.

Datum van verblijf: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank RositaTonny
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken