Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 87
Skyscanner.com
Agoda.comUS$ 87
Vio.com
eDreamsUS$ 87
StayForLong
alle 10 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (996)
Beoordelingen filteren
996 resultaten
Waardering van reizigers
305
416
189
64
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
305
416
189
64
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
45 - 50 van 996 beoordelingen
Beoordeeld op 16 mei 2023

Zeer vriendelijke bediening, mooie kamer. Ontbijt meer dan in orde. Alles was zoals verwacht. Voor ons 25 jaar huwelijk was de kamer versierd met ballonnen en cava. Zeer attent. We komen zeker terug..

Kamertip: Een echte aanrader, ligt rustig en toch overal dichtbij. Leuke terrassen in de buurt, en restaurants.
Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Guide34724205073
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Khaled Naya, General Manager van Eburon Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2023

Beste,

Haartelijk dank voor deze leuke review. Wat fijn om te horen dat alle snaar wens was tijdens jullie verblijf.
Wij hopen jullie in de toekomst terug te mogen verwelkommen.

With Different regards,

Team Eburon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 mei 2023

Heel aangenaam hotel . Kamer heel proper en net. Heel goed ontbijt .
De tv op de kamer deed het niet al te best . De bar van het hotel nodigt niet uit om daar iets te gebruiken . De bar is zit volgens mij te verscholen .

Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Tour53896602346
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Khaled Naya, General Manager van Eburon Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2023

Beste,

Bedankt voor jullie verblijf in Eburon Hotel en voor het nalaten van een review.
Wij vinden het fijn om te horen dat het verblijf naar wens is geweest. Ons lobby bar is de hele dag door geopend tot 01.00h ´s nachts. Dit is het verlengde van de receptie. Wij danken u voor de feedback en zullen zien of er een manier is om dit duidelijker te maken.

Graag ontvangen wij jullie een volgende keer terug.

Met vriendelijke groet,
Team Eburon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 mei 2023

De publieke ruimtes zoals het onthaal,de bar,de ontbijtzaal zijn heel mooi.
De kamers zijn in orde maar kunnen wat opfrissing gebruiken, lampenkappen hadden vlekken, wat schilderen nodig v muren en raamkozijnen

Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Mobile58023551477
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Khaled Naya, General Manager van Eburon Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2023

Beste,

Bedankt voor jullie verblijf in Eburon Hotel en voor het nalaten van de feedback.
Wij gaan dit intern zeker verder opnemen.

Hopelijk mogen wij jullie een volgende keer terug verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Eburon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2023

Super ontvangst met cava. Comfortabele, rustige kamers, mooi uitzicht op de binnentuin. Dichtbij alle bezienswaardigheden en interessante plekjes. Op 200 m van de hoofdwinkelstraat. Op boogscheut van Grote markt, OLV Basiliek, Teseum en archeologische site en het Gallo Romeins Museum. Op wandelafstand van het nabije stadspark de Motten en het begijnhof met zijn Beghina museum. In de buurt van de Middeleeuwse omwalling en de Moerenpoort. Ideaal voor een weekendverblijf met bezoek aan de wekelijkse zondagse antiekmarkt. Een geslaagd bezoek!

Kamertip: Vraag zeker een tweepersoonskamer met groot bed, de kamers met aparte bedden liggen aan de straatkant en kans op geluidshinder. Superontbijt
Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Lieve07
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Khaled Naya, General Manager van Eburon Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2023

Dag Lieve,

Bedankt voor jullie verblijf in Eburon Hotel en voor het nalaten van zo een positieve review!
Wij vonden het fijn jullie als gasten te mogen ontvangen en zijn blij te horen dat het verblijf naar wens is geweest.

Hopelijk mag ik voor jullie gezellige groep de volgende keer weer een reservatie aanmaken.

Met vriendelijke groet,
Team Eburon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 mei 2023

Het restaurant was gesloten, dat had naar mijn idee gecommuniceerd moeten worden.
Hotelkamer was gedateerd, het tapijt bij de douche vochtig, naar mijn idee de vloer verrot.

We konden maar 1 raam openen voor ventilatie.

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Safari11615365647
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Khaled Naya, General Manager van Eburon Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 mei 2023

Beste,

Bedankt voor jullie verblijf in Eburon hotel, wij vonden het fijn jullie te mogen verwelkomen.
Wij hopen dat de minpunten ook persoonlijk zijn aangegeven zodat we samen tot een passende oplossing hadden kunnen komen. Excuses hiervoor, we gaan dit zeker doorgeven aan de betreffende afdeling.
Wat betreft het restaurant Esaki, zij zijn geen onderdeel van ons hotel. Hun plotse sluiting ligt dan ook buiten ons om. Als jullie gereserveerd hadden met een arrangement bij ons hebben wij een passend restaurant in de omgeving als alternatief aangeboden. Wij hopen dan ook op jullie begrip hieromtrent.

Met vriendelijke groet,
Team Eburon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken