Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 144
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
US$ 143
Aanbieding bekijken
Orbitz.com
eDreams
Expedia.comUS$ 143
Hotels.comUS$ 143
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (704)
Beoordelingen filteren
705 resultaten
Waardering van reizigers
196
307
133
49
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
196
307
133
49
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
18 - 23 van 705 beoordelingen
Beoordeeld op 1 mei 2021

Pal in het centrum maar toch rustig. vlak bij goedkope parking. Mooie kamer. Vriendelijk personeel. Wegens covid ontbijt op de kamer, maar zeker ok. Als diner verzorgde en lekker sushi afgehaald bij aanpalend restaurant.

Datum van verblijf: april 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank riar988
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 april 2021

Kamer met hoog plafond, ruim en licht, met zicht op binnentuin.
Ontbijt op de kamer, koelkastje op de kamer, 's avonds take away op de kamer vanuit restaurant beneden of ander restaurant, nog wel gezellig.

Datum van verblijf: april 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank SieglindeMertens123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 april 2021

de kamer was slordig afgewerkt : de muren slordig geschilderd en slordig afgewerkt. Onthaal ondermaats ! Waar is het een parking : ze wisten het niet. Waar is de lift : zoek het uit ! Restaurant : je bestelt iets voor 19 u en om 20 u is het er nog niet.

Kamertip: we hadden een hoekkamer : ze was erg ruim , maar je moest kilometers afleggen om er te geraken
Datum van verblijf: april 2021
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank annemied2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 april 2021

Mooi modern hotel met aangename en ruime kamers. Ontbijten kan op de kamer. Het diner kan ook op de kamer je kan terecht in aanhorende Japans restaurant of je besteld een lekker diner bij een van de vele take-away-restaurants in Tongeren.
Wij kozen voor het Japans restaurant en hebben genoten van de verzorgde gerechten. Het hotel stelt alles ter beschikking om een fijn diner op de kamer te kunnen hebben (borden, bestek, glazen, ...). Je kan een flesje wijn bestellen in het hotel of je kan je eigen drankjes nemen.
In de omgeving van Tongeren kan je heerlijk fietsen. De fietsen kunnen gestald worden in de kelder van het hotel.
Het hotelpersoneel is heel vriendelijk en erg professioneel!

Datum van verblijf: april 2021
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 422ivanl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 april 2021

Het hotel was goed gelegen met een parking net naast het hotel. Het onthaal en personeel waren zeer vriendelijk en klaar om te helpen waar kon. Het ontbijt was voldoende en goed voorbereid in tijden van Covid-19. Kamers , ondanks Covid-19, iedere morgen gepoetst en handdoeken vervangen. Kamers waren zeer ruim en proper. Enkel ambetant was dat het licht van het toilet ieder 30 seconden uitviel en je wat moest bewegen om die terug te doen branden.

Datum van verblijf: april 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Philippe E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken