Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere broodjes en pizza's”
Beoordeling van Bruno's Food Corner

Bruno's Food Corner
Geclassificeerd als nr. 233 van 268 Restaurants in Hasselt
Gegevens restaurant
3 weken geleden beoordeeld

Een snelle hap die steeds met een glimlach bediend wordt. Verzorgde zaak, aandacht voor hygiëne. Men zorgt hier voor verse gerechten aan een correcte prijs.
Laat je regelmatig eens verrassen door de "broodjes van de week", altijd lekker en prijsgunstig.

Datum van bezoek: april 2021
Bedank Ann V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (6)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 6 beoordelingen

29 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vannacht bediening in Bocholt gehad. Hebben een half uur op een broodje kunnen wachten. Ook de vrouw van de bediening (M) droeg haar mondmasker niet over haar mond en neus en was niet vriendelijk tot lichtelijk grof. Overdag goede service maar niet in de nacht bij deze mevrouw.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank marjoleinkelchterman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Broodjes waren erg matig en proefde naar ontsmettingsmiddel. Ook werd er bij een kant en klaar broodje kaas/groenten/ mayo nog extra gerekend voor de saus en groenten, erg raar.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Lars_Joosten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2019 beoordeeld

Wat een patatten service is dat hier. Pizza’s om kwart voor 8 besteld om kwart na 8 nog niks gehad. Wat een stelletje amateurs. Mij zullen ze hier niet te snel meer zien. Je moet niet veel kunnen om hier te werken. Onvriendelijk personeel.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank KennethV515
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

In Belgisch Limburg kan je op 18 plaatsen bij Esso Bruno niet alleen brandstof tanken, maar ook de innerlijke mens verwennen. Hebben reeds twee keer pizza besteld en kan zeggen: lekker! Je kan trouwens ook kiezen voor een pizza grande, en die is écht grande! Naast mediteraanse specialiteiten (vers klaargemaakt) kan je er ook terecht voor belegde broodjes, koffiekoeken, .... ter plaatse te consumeren of to go. En dat 24/7. Way to go Bruno!!!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank ivoc495
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bruno's Food Corner bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In Bruno's Food Corner geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.