Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hasselt
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijke cocktails en topbediening!”
Beoordeling van Bruut

Bruut
Geclassificeerd als nr. 12 van 312 Restaurants in Hasselt
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 14
Gegevens restaurant
26 november 2017 beoordeeld

Last minute een reservering nog kunnen maken om met 2 hier te komen eten op aanraden van vrienden. Was me dat een goed idee!

Top bediening, supervriendelijk en altijd met een grote lach op het gezicht.

Er zijn niet veel plaatsen waar ik de pulled pork zo heerlijk vind als hier, en ook de grote keuze aan alcoholvrije cocktails vond ik een hele grote +++ aan deze zaak.

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank EllePinx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (111)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

27 - 31 van 111 beoordelingen

6 november 2017 beoordeeld

Spijtig genoeg hadden we niet gereserveerd om iets te eten, maar de cocktails die we hier dronken waren TOP! Met name de long island ice tea was de beste die we ooit gedronken hadden. Sympathieke barmannen ook. Hier komen we zeker terug!

Datum van bezoek: november 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
3  Bedank MichielD305
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2017 beoordeeld

broodje van hamburger bruut was oudbakken en droog, net als de hamburger. De pulled carrot burger is ook geen aanrader, geraspte platte wortel, gecarameliseerde ui leek opgewarmd in microgolf met een overheersende smaak van komijn. Echt niet lekker! Broodjes klein en enorm prijzig voor wat het was en dit geldde ook voor hun cocktails. Bediening was ook niet erg georganiseerd, moesten eerst plaats nemen in zetel tot tafel vrij kwam. Er werd dan gezegd dat tafel vrij was, maar dan ineens toch niet, terug naar zetel. Tijdens het opnemen van onze drank werd garcon weggeroepen en is niet teruggekomen. Lang moeten wachten voor we uiteindelijk drank konden bestellen. Hebben hem dan uiteindelijk zelf moeten roepen. Dit was ook het geval voor het bestellen van ons eten. Kwam bestelling maar niet opnemen en dan maar zelf weer geroepen. Gaf een chaotische en niet georganiseerde indruk. Bruut, jullie zijn echt veel te duur voor wat jullie serveren. Moesten de prijzen in lijn liggen met de kwaliteit en hoeveelheid zou ik misschien minder kritisch geweest zijn, dus voor ons blijft het bij deze enige teleurstellende ervaring. Geen echte aanrader voor ons!

Datum van bezoek: oktober 2017
1  Bedank Fa-1975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2017 beoordeeld

Leuke zaak met een groot aanbod aan cocktails. We hebben er ook een (heerlijke) hamburger met frietjes gegeten, zeker een aanrader.

Personeel was zeer vriendelijk en er hangt een tof sfeertje.

Aandachtspunt: het is wel redelijk kostelijk voor de porties die je krijgt.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank 418martijnw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag hartelijk ontvangen door Ben! Speciaal voor mijn vrijgezellen werd de cocktailbar geopend! Gezellig genieten met de vrienden! Samen cocktails gemaakt en fijn gelachen! Een heel persoonlijke ontvangst. Dankjewel voor alles!

Datum van bezoek: september 2017
2  Bedank Evy D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bruut bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In Bruut geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding