Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Aangenaam vertoeven!”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
BIENVENUE AU CLOS!
Gîte rural à la campagne, juste à la frontière, entre France et Belgique!
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
BIENVENUE AU CLOS!
Gîte rural à la campagne, juste à la frontière, entre France et Belgique!
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
BIENVENUE AU CLOS!
Gîte rural à la campagne, juste à la frontière, entre France et Belgique!
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
3 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 7 gasten
Mons, Hainaut Province, Wallonië

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Journey68 ...
1 beoordeling
“Aangenaam vertoeven!”
Beoordeeld op 12 april 2017 voor een verblijf in april 2017

Gezellig huisje met heel wat voorzieningen voor jonge kindjes.
De gastvrouw Renée is heel behulpzaam.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 apr 2017
Hartelijk bedankt, Judith. Heel blij met jullie kennis te hebben gemaakt.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Y7576HIju ...
Luxemburg Stad, Luxemburg
Niveau 6 bijdrager
53 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 17 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 apr 2017
Un tout grand merci, Julie! Vous nous faites VRAIMENT plaisir! Plein d'amitié.

Renée et André
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DayTrip68 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 9 april 2017 voor een verblijf in maart 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 apr 2017
MERCI, merci, merci à vous tous!!!..... Quelle belle rencontre!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GeeketteB ...
Niveau 4 bijdrager
34 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 22 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 aug 2016
Mille mercis, Céline et les amis, pour ce petit mot sympathique. Au plaisir de recevoir chacun à nouveau.
Renée
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen