Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“In de drukke stad en toch een rustig plekje voor ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Brussel

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
L. van H
1 beoordeling
“In de drukke stad en toch een rustig plekje voor jezelf”
Beoordeeld op 25 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016

We werden ontvangen door de vriendelijke en behulpzame moeder van de eigenaar. Elke wens en vraag werd prima opgelost.
Het appartement staat op een stukje grond tussen 2 huizenrijen in. Je hebt een tuin tot je beschikking waar je heerlijk kunt zitten op warme dagen. Er is ook ruimte om je auto te parkeren. Hij staat dan veilig en je hoeft geen parkeergeld te betalen, wat buiten de poort toch oploopt tot zo'n €20,- per dag. Verder heb je de beschikking over een badkamer met douche en bad en een klein keukenblokje.
De Netflix aansluiting werd door onze tieners erg gewaardeerd.

Reisgroep: Tieners
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 jul 2016
Thanks for your kind review. Hope to see you back soon !

JJ
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lalitasct
Greater London, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
Beoordeeld op 4 juni 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Fremiot M
1 beoordeling
Beoordeeld op 6 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 mei 2018
Un grand merci pour votre commentaire. Vous serez toujours les bienvenus chez nous ! Claudia et JJ
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Biancaoyo ...
Oyonnax, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 oktober 2015 voor een verblijf in oktober 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 okt 2015
Merci de votre appr�ciation et vos commentaires constructifs. L'�quipement de la cuisine sera compl�t� en fonction de vos suggestions. Nous sommes heureux que vous ayez pass� un bon s�jour chez nous. Claudia et JJ
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen