Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.
We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ben je op zoek naar de laagste hotelprijzen? Dan ben je op de juiste plek. We controleren meer dan 200 websites voor je.

“Alles wat nodig is voor een rustig en stijlvol verblijf” 5 van 5 bollen
Beoordeling van MAS Residence

De beste prijzen voor -
Voer reisdata in voor de beste prijzen
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 5 websites!
MAS Residence
Beoordeeld als nr. 2 van 199 hotels in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Eco-leadersNiveau Platina
Roermond, Nederland
2 beoordelingen
“Alles wat nodig is voor een rustig en stijlvol verblijf”
5 van 5 bollen Beoordeeld op 8 november 2016

Als zakelijke reiziger vind ik een rustig en ruim hotel, met een goed bed en een fijne badkamer erg belangrijk. Dat tref je aan in MAS Residence: grote, stijlvolle kamers, met smaak ingericht. Ook mooi schoon.
Je merkt niet of nauwelijks dat er andere gasten zijn. Als je op je rust gesteld bent is dit echt een fijne locatie. Zeer centraal gelegen in de Europese wijk, dichtbij het metrostation (Maalbeek).

Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel, helemaal niet opdringerig. Maximaal flexibel als het gaat om het annuleren of wijzigen van je reservering.
Het ontbijt is eenvoudig: vers broodje, croissant, ham, kaas, boter, jam, kannetje koffie of thee, jus d'orange, yoghurt, vers fruit en koek/cake. Dit wordt op het gewenste tijdstip op de kamer gebracht (er is geen ontbijtzaal). Heel fijn als je in de ochtend nog wat stukken wil lezen ter voorbereiding op je werkdag.

  • Verbleef November, 2016, bezocht voor zaken
    • 5 van 5 bollen
      Slaapkwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Kamers
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank Brusselganger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MasRes, Reception van MAS Residence, reageerde op deze beoordeling, 9 november 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear Brusselganger,

Thank you for leaving your feedback on Tripadvisor.

We were very pleased to read that you enjoyed your stay at MAS Residence.
We thank you for your compliments that have been shared with the entire team.

We are looking forward to have you back soon with us.

Best regards,
MAS Residence
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling

496 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    376
    99
    14
    4
    3
Bekijk beoordelingen van
64
190
19
169
Overzicht waarderingen
  • Locatie
  • Slaapkwaliteit
  • Kamers
    5 van 5 bollen
  • Service
    5 van 5 bollen
  • Prijs/kwaliteit
  • Hygiëne
    5 van 5 bollen
Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Japans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Portugees
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Den Haag, Nederland
1 beoordeling
5 van 5 bollen Beoordeeld op 26 oktober 2015

De "Rock 'n Roll" studio is smaakvol ingericht met een comfortabele zithoek, keukentje en eethoek, prettig bureau en ruim tweepersoons bed. Ruime badkamer en gratis Wifi. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zeer attent personeel.
Een veilige plek om te parkeren en Grote Markt en verschillende Musea op loopafstand.

In één woord prima voor een weekend (of meer) Brussel !

  • Verbleef Oktober, 2015, bezocht met een partner
    • 5 van 5 bollen
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Hygiëne
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank Max L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MasRes, Front Office Manager van MAS Residence, reageerde op deze beoordeling, 27 oktober 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear guest,
We appreciate you have taken the time to write a review about your stay.
We are happy you enjoyed the time you spent in Brussels and we hope to welcome you again at MAS Residence.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gouda
Niveau bijdrager
21 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 19 nuttige stemmen
2 van 5 bollen Beoordeeld op 3 januari 2015 via mobiele applicatie

Hier 1 nacht geweest. De wijk is stil en donker. We ontdekten al snel meerdere haren in bed. Lijkt op slechte schoonmaak want verder oogde het prima. De douche was af en toe koud. Ik snap niet dat deze zo'n hoge ranking heeft op Tripadvisor.

Verbleef Januari, 2015, bezocht met een partner
Nuttig?
1 Bedank BBB N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MasRes, Community Manager van MAS Residence, reageerde op deze beoordeling, 4 januari 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
Thank you for taking the time to write a review about us. Your comments will help us to offer a better service. We are deeply sorry that your stay with us was not up to your expectations. If you visit us again, please contact our staff immediately if you encounter any issues during your stay. Thank you for staying at MAS Residence.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niveau bijdrager
78 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 nuttige stemmen
4 van 5 bollen Beoordeeld op 28 september 2014 via mobiele applicatie

Ontzettend mooi hotel. Grote kamers. Vriendelijk personeel. Mooi pand. En een klein half uurtje lopen naar het centrum van brussel. Gratis wifi. De moeite waard. Want het is geen duur hotel! Je krijgt echt waar voor je geld. Er is een keuken in de kamer met magnetron en waterkoker enz.

Verbleef September, 2014, bezocht met een partner
Nuttig?
1 Bedank Ilona K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MasRes, Community Manager van MAS Residence, reageerde op deze beoordeling, 5 oktober 2014
Google Vertalen naar het Nederlands
Dear guest,

Thank you for your review.

We will be very happy to welcome you again in MAS Residence.

If you visit us again, please take a look at our special promotions for weekends and holidays on business and executive suites or 1-bedroom apartments. Just look for our website or send us an email.

Thank you for staying at MAS Residence.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niveau bijdrager
55 beoordelingen
17 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 7 februari 2014 via mobiele applicatie

Dit is een zeer mooi en ruim appartement, met zitbank, werktafel etc. Residentie is verdeeld over 2 gebouwen. Een oud en een nieuw. Beiden zijn comfortabel. Weliswaar gelegen net buiten de binnenring, maar je bent binnen ruim 10 minuten lopen op de Grote Markt. Metrostation is om de hoek. Het bed is heerlijk. In de Europese wijk gelegen, in het weekend gratis parkeren. De inrichting heel compleet met lekkere douche en keuken. De ontvangst is vriendelijk. in de buurt heerlijke eetgelegenheden.

Verbleef Januari, 2014, bezocht met een partner
Nuttig?
1 Bedank Kees S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MasRes, Community Manager van MAS Residence, reageerde op deze beoordeling, 9 februari 2014
Google Vertalen naar het Nederlands
Thank you for taking the time to review us. We are glad you enjoyed your stay. On your next visit, please let us know if there's anything we can do to improve your stay. We hope to welcome you again soon at MAS Residence!
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Brussel bekeken
op 2.2 km afstand
Made in Louise
Made in Louise
nr. 1 van 16 in Ixelles
4.5 van 5 bollen 904 beoordelingen
op 1.6 km afstand
NH Collection Brussels Centre
op 1.6 km afstand
Hotel Amigo
Hotel Amigo
nr. 3 van 199 in Brussel
4.5 van 5 bollen 2.184 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 1.1 km afstand
Sofitel Brussels Europe
Sofitel Brussels Europe
nr. 4 van 199 in Brussel
4.5 van 5 bollen 1.648 beoordelingen
op 2.9 km afstand
Pullman Brussels Centre Midi Hotel
op 1.9 km afstand
Brussels Welcome Hotel
Brussels Welcome Hotel
nr. 8 van 199 in Brussel
4.5 van 5 bollen 1.100 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In MAS Residence geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over MAS Residence

Gelegenheid: MAS Residence
Adres: Rue de Spa 14 | Brussels, Brussel 1000, België
Telefoonnummer:
Locatie: België > Brussel
Voorzieningen:
Gratis snelle internetverbinding (wifi) Kitchenette Suites
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 2 van 199 hotels in Brussel
Prijsklasse (per nacht): € 72 - € 150
Hotelcategorie:3 ster(ren) — MAS Residence 3*
Aantal kamers: 15
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Hotels.com, Agoda en Expedia, dus je kunt je reserveringen bij MAS Residence met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding