Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 237
Volledig restitueerbaar voor do 5 okt.
NH Collection
US$ 264
Volledig restitueerbaar voor vr 6 okt.
Priceline
US$ 211
Volledig restitueerbaar voor do 5 okt.
Hotels.comUS$ 238
Expedia.comUS$ 238
AlgotelsUS$ 293
alle 19 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.027)
Beoordelingen filteren
2.027 resultaten
Waardering van reizigers
1.257
585
109
44
32
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.257
585
109
44
32
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 2.027 beoordelingen
Beoordeeld op 6 april 2023

goed hotel, in het centrum, jammer dat er geen hotelbar is waar je gezellig een drankje kunt doen na lang gelopen te hebben in het heerlijke brussel. Het kan maar dan in de ontbijtzaal, is niet heel gezellig. Schone ruime kamers met goede badkamer, ontbijt uitgebreid en lekker.

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank anitadewit16
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Alina Baranova, Guest Services / Front Office van NH Collection Brussels Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 april 2023
Google-vertaling

Dear Anitadewit16,

Thank you for taking the time to share your experience with us.

We would like to thank you for your feedback regarding the bar.
It pains us you were not able to alerted the staff of this matter during your stay as we would have been more than happy to show you our rooftop bar!

Besides that, we would like to thank you for your kind words about our rooms and breakfast.
We have shared your experience with our colleagues, as such great appreciation is a fabulous reward for their continued and consistent efforts.

With kind regards,

Alina Baranova – Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2023 via mobiele applicatie

Prima hotel, zeer vriendelijk personeel, hondvriendelijk en uitgebreid ontbijt. Ook glutenvrije opties. We hadden de junior suite op de 8e verdieping wat een prima kamer is met uitzicht over de stad.
Op moment van bezoek was het hotel moeilijk te bereiken vanwege wegwerkzaamheden pal voor het hotel. Zo te beoordelen is dat ook nog niet meteen opgelost. Tip is om op het navigatiesysteem Interparking Alhambra in te toetsen. Dat is 100 meter van het hotel en goed parkeren. Wel 22 euro per dag.
Ben je een koffieliefhebber? Bezoek dan eens koffiebar Corica.

Kamertip: Dichtstbijzijnde parkeergarage is Alhambra.
Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Fred-1968_1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Alina Baranova, Guest Services / Front Office van NH Collection Brussels Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2023

Beste Fred-1968_1,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.

We zijn verheugd te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf in NH Collection Brussels Centre.

We kijken er allemaal naar uit om je hier weer te verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,
Alina Baranova – Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 januari 2022

Alles naar wens, zeer vriendelijk onthaal, alles werd duidelijk uitgelegd ;heerlijk ontbijt met mooi panorama zicht over Brussel hoofdstad .Zeer centraal gelegen Metro bij het hotel, wat de mogelijkheid biedt om bezienswaardigheden te bezoeken

Datum van verblijf: januari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank patrickaerbeydt
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lucille Lelièvre, Guest Services / Front Office van NH Collection Brussels Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2022

Beste patrickaerbeydt,

Wij zijn heel blij te lezen dat u van u verblijf heeft genoten en dat de vriendelijkheid van ons personeel alsnog het onbijt en de locatie er aan mee geholpen heeft!

Wij verheugen ons om u nogmaals te mogen verwelkomen in Brussel!

Met vriendelijke groeten,
Lucille Lelièvre - Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2021

Het hotel ligt centraal in het centrum en oogt netjes. De nacht was helaas gebroken door de te hoog opgestookte verwarming. De klima kreeg de warmte niet weg. Ramen konden wel open voor koele lucht maar midden in de binnenstad is er buiten eng veel lawaai en een korte nachtrust. interieur van de kamer was ok maar de badkamer was aan vervanging toe, houtrot en veel schimmel. Als afsluiter was het ontbijtbuffet perfect en met een mooi uitzicht over de stad. Al met al met gemengd gevoel uitgechecket.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank guid0365
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lucille Lelièvre, Guest Services / Front Office van NH Collection Brussels Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 december 2021

Beste guid0365,

Naar aanleiding van uw recente ervaring bij NH Collection Brussels Centre, wil ik u oprecht bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring op deze website te delen.

Het spijt me ten zeerste dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u geen goede nacht rust hebt gehad in ons hotel.

We hopen echt de kans te krijgen u nogmaals te verwelkomen, mocht u de kans krijgen om onze stad nog een keer te bezoeken.

Om ervoor te zorgen dat deze kwestie grondig wordt onderzocht en omdat Tripadvisor een anonieme website is, zouden we het op prijs stellen als u contact met ons zou kunnen opnemen via gr.nhcollectionbrusselscentre@nh-hotels.com

Met vriendelijke groet,

Lucille Lelièvre - Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 november 2021

Prima hotel, erg netjes en schoon. Ligging is ideaal om Brussel te verkennen. Suite geboekt om wat extra ruimte te hebben en deze was erg groot met een tweede tv. Nadeel was wel dat de badkamer erg klein was. Voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank hansv724
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Lucille Lelièvre, Guest Services / Front Office van NH Collection Brussels Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2021

Beste hansv724,

We zijn blij te lezen dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen tijdens uw verblijf in het NH Collection Brussels Centre.
Het is goed om te lezen dat u heeft genoten van de centrale ligging van het hotel en van de kamer zelf.
Nogmaals hartelijk dank voor het delen van uw enthousiasme.
Namens het voltallige personeel van NH Collection Brussels Centre verwelkomen wij u graag weer!

met vriendelijke groeten,
Lucille Lelièvre - Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken