US$Ā 189
Hotels.comUS$Ā 183
ZenHotels.com
Prestigia.comUS$Ā 203
Beoordeeld op 23 mei 2022

Lekker ontbijt, goede locatie, vriendelijke verwelkoming, leuke lobby, aangename kamer, alles netjes, rustige kamer, uitzicht op de Pride village, koffie op de kamer, radio contact op de televisie, leuke badkamer ā¤ļø

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 13 maart 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel op een fijne locatie. Dicht bij het Centraal station en alle bezienswaardigheden in Antwerpen. Mooie ruime, rustige en sfeervolle kamer. Lekker ontbijt je en de hele dag gratis koffie of chocolademelk. Snel in- en uit checken.

Datum van verblijf: maart 2022
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 5 maart 2022

We verbleven in dit hotel omdat we graag midden in de stad zitten. Locatie was heel goed, dicht bij de stad en dicht bij het station. Leuke kamers, bed was goed, badkamer ook. We vinden alleen een douche gordijn niet meer van deze tijd. We vonden de ontbijtruimte te klein, ontbijt zelf was goed.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 8 februari 2022

Mooi modern hotel met super ligging. De kamer was goed geĆÆsoleerd en had een super bed. De badkamer was heel mooi en proper. Het personeel was heel vriendelijk en gedienstig. Voor deze prijs vind je niet beter!

Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeeld op 8 februari 2022 via mobiele applicatie

Super mooi, modern hotel met heel centrale ligging. Goed geĆÆsoleerde kamers met goede bedden en mooie badkamer. Prijs - kwaliteit zal je niet beter vinden. Heel vriendelijk en gedienstig personeel. Een leuke lounge met gratis koffie, thee en water waar ook andere dranken te verkrijgen zijn.

Datum van verblijf: februari 2022