Lekker ontbijt, goede locatie, vriendelijke verwelkoming, leuke lobby, aangename kamer, alles netjes, rustige kamer, uitzicht op de Pride village, koffie op de kamer, radio contact op de televisie, leuke badkamer ā¤ļø
- Gratis wifi
- Restaurant
Heerlijk hotel op een fijne locatie. Dicht bij het Centraal station en alle bezienswaardigheden in Antwerpen. Mooie ruime, rustige en sfeervolle kamer. Lekker ontbijt je en de hele dag gratis koffie of chocolademelk. Snel in- en uit checken.
We verbleven in dit hotel omdat we graag midden in de stad zitten. Locatie was heel goed, dicht bij de stad en dicht bij het station. Leuke kamers, bed was goed, badkamer ook. We vinden alleen een douche gordijn niet meer van deze tijd. We vonden de ontbijtruimte te klein, ontbijt zelf was goed.
Mooi modern hotel met super ligging. De kamer was goed geĆÆsoleerd en had een super bed. De badkamer was heel mooi en proper. Het personeel was heel vriendelijk en gedienstig. Voor deze prijs vind je niet beter!
Super mooi, modern hotel met heel centrale ligging. Goed geĆÆsoleerde kamers met goede bedden en mooie badkamer. Prijs - kwaliteit zal je niet beter vinden. Heel vriendelijk en gedienstig personeel. Een leuke lounge met gratis koffie, thee en water waar ook andere dranken te verkrijgen zijn.
Dit stadshotel ligt super centraal. Je loopt zo de historische binnenstad in. De uitstraling is modern, de douche lekker en het bed heerlijk!
In de kamers aan de voorzijde merk je dat je midden in de stad slaapt. Helaas kan je daardoor het raam niet openen.
Het ontbijt is basic. Alle basis is aanwezig, maar verwacht er niet te veel van. De ontbijtruimte is heel klein, 1,5 meter afstand tot je buren is onmogelijk.
Je auto parkeer je op 2 minuten lopen voor zo'n ā¬25 per 24 uur.