3 personen bekijken dit hotel
Hotels.comUS$Ā 170
PricelineUS$Ā 166
Lol.travelUS$Ā 173
Beoordeeld op 20 maart 2023

Heel,mooie inrichting, vooral de lounge en de bar getuigen van een koninklijk verleden! De kamers zijn
sober maar efficient uitgerust. De badkamer kan wel een flinke upgrade gebruiken. Uitstekend ontbijt in een prachtige ruimte!

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 16 februari 2023

Een echt aanrader!!
Hele mooie, grote en propere kamers.
Alles was aanwezig en tot in de puntjes verzorgd.
Ontbijt was sober en eenvoudig maar alles was aanwezig.
Op 1 minuut van de winkelstraat en 15 min van de Grote Markt, ideaal gelegen dus.
Wij komen zeker terug!!!!

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 9 januari 2023

Fantastische kamer met alle gemakken heeerlijk bed en wat een rust!indrukwekkende entree trappen en de mooie Kerstsfeer zat er nog goed in. liften ook goed en nodig ,we komen terug..Parkeren is in Brusssel niet echt een feest.

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 14 november 2022

Een hotel met prachtige inkom, goede locatie maar helaas eerder gedateerde kamers (kapstok hing los, barst in tissuedoos, basic badkamer). Ontbijt was okƩ maar niet wauw voor een vijfsterrenhotel (geen bonen in tomatensaus, pannenkoeken uit pakjes, geen streekproducten,...). Wel zeer vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 5 november 2022 via mobiele applicatie

Prachtige inkomhal en hotellobby. Ruime kamers waar ze dezelfde grandeur willen bereiken dan in de gemeenschappelijke hoteldelen, al zijn de kamers duidelijk wat afgeleefd.

Zeer verzorgd ontbijtbuffet met veel keuze. Al mis ik voor deze prijs wel ā€˜luxueuzere’ producten zoals gerookte zalm en de mogelijkheid tot schuimwijn bij het ontbijt.

Vriendelijk personeel.
Op wandelafstand van het station Brussel-Noord en de bezienswaardigheden van Brussel Centrum, metrohalte vlakbij.

Datum van verblijf: november 2022