Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Manneken Pis te ontdekken
Brussel hop-on hop-off tour
764 beoordelingen
vanaf US$ 28,08
Meer info
vanaf US$ 7,86
Meer info
vanaf US$ 42,12
Meer info
vanaf US$ 21,34
Meer info
Beoordelingen (15.879)
Beoordelingen filteren
15.879 resultaten
Waardering van reizigers
2.376
3.649
6.518
2.339
997
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.376
3.649
6.518
2.339
997
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 15.879 beoordelingen
Beoordeeld op 3 september 2019 via mobiele applicatie

Je moet er toch even geweest zijn. De wandeling er naar toe is ook leuk door smalle straatjes. Is er wel druk. Wafelbakkers er om heen en een museum van de kleding.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Bruinpet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2019 via mobiele applicatie

Niets speciaals aan , maar het is een bezienwaardigheid als je er dan toch bent loop je er even langs !

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank JosH1195
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2019 via mobiele applicatie

Drukke plek! Leuk pakje had hij vandaag aan. De locatie is niet te missen vanwege de drukte. Anders loop je er zo voorbij.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank leopoldmoormann
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2019 via mobiele applicatie

Met de hop-on hop-off bus kom he oceral hier uitstappen, daarna weer verder. Beeldje is een leuk ding en moet je gezien hebben als je in Brussel bent

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank 335jacquelinek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2019

Na wat rondrijden met de auto een goed plekje kunnen vinden in de stad. Een klein stukje lopen ongeveer 200m waren we aanbeland bij beroemde manneke.
Veel over gehoord nu eindelijk te zien viel niet tegen.

Datum van activiteit: juli 2019
1  Bedank nlarpw01
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken