Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (359)
Beoordelingen filteren
359 resultaten
Waardering van reizigers
126
175
39
13
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
126
175
39
13
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 359 beoordelingen
Beoordeeld op 20 november 2015 via mobiele applicatie

Om het voor de eerste keer te vinden is niet echt makkelijk je gaat er snel aan voorbij maar het is dan ook midden in t centrum. De kamer was niet groot maar alles was schoon en aanwezig. Er zit een bruin café bij het hotel waar je s'morgens ontbijt en je s'middags luncht of diner ook kan nemen. Kortom voor een kort verblijf is dit een heel goed hotel.

Verbleef: november 2015, reisde met een partner
Bedank Natasha N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juli 2015

Wij waren er in een warme periode en daardoor weegt het ontbreken van een airconditioning zwaar mee bij de beoordeling van dit hotel. Het was onaangenaam warm op de kamer. Daarnaast functioneerde de sleutel van de kamer diverse keren niet. BIj het inchecken duurde het daarom 45 minuten voordat we onze kamer inkonden en in de dagen erna moesten we wederom hulp vragen om onze kamer in te komen. Voor de rest is het hotel mooi en de bar sfeervol.

Kamertip: Kamer 1 in warm weer niet aangenaam ivm ontbrekende airco
  • Verbleef: juni 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Hansamdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Salem A, Responsable relations clients van Hotel Esperance, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 juli 2015
Google-vertaling

Cher voyageur,

Je tiens à vous remercier d’avoir choisi notre hôtel lors de votre séjour à Bruxelles et d’avoir pris le temps de mettre en ligne votre commentaire.
Nous avons pris connaissance de votre réclamation mais avec toute notre bonne volonté nous ne pouvons pas y apporter une solution.

Le bâtiment étant classé, il nous est interdit d'y apporter la moindre modification pour installer un ascenseur ou un système d'air conditionné. La canicule passagère qu'a connue la Belgique et l'Europe, a fait que le climat était imprévisible. Toutefois, je tiens à vous informer que l'hôtel s'est équipé exeptionnellement de ventilateurs pour pallier à la chaleur. Ceux-ci étaient disponible à la réception.

Concernant la clé, nous utilisons un système magnétique pour l'ouverture des portes. La clé peut se démagnétiser si elle est en contact trop fréquemment avec un smartphone.

Enfin, si vous vous présentez avant 15h, l'heure du check-in, nous vous donnons les clés de la chambre en fonction de la disponibilité. Il est vrai que parfois nous n'avons pas de disponibilité et il faut attendre jusque 15h.

Ne restez pas sur une pietre image de notre Hotel et n'hésitez pas à revenir pour découvrir nos autres catégories de chambres.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2015

We wilden een hotel in de buurt van het station; dit hotel is centraal gelegen en goed op loopafstand van Brussel-Noord. Het ligt aan een rustig straatje tussen twee drukke straten in, dus makkelijk te vinden en veel te doen in de buurt. Vooral winkels en eetgelegenheden. Belangrijke bezienswaardigheden zijn in de buurt.

We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie, die in de ontbijtruimte zit. Het is een klein hotel met een smalle, erg steile trap naar boven. De kamer daarentegen was vrij ruim. Het was geen saaie kamer. Het thema was duidelijk oranje maar het was wel mooi gedaan. De badkamer was ruim en lang, van alle gemakken voorzien, maar wel een beetje vreemd omdat naast de douche een enorme ruit zat die uitkeek op de hotelkamer. Als mijn vrouw stond te douchen kon ik dus meekijken. Niet erg in dit geval, maar wel iets om rekening mee te houden. Ik weet niet of elke kamer dat heeft. De kamer had twee Franse balkonnetjes die uitkeken op het nauwe straatje waar het hotel in zit. Het bed sliep heerlijk; het was wat aan de zachte kant en dat heeft niet mijn persoonlijke voorkeur. De douche heeft een gebruiksaanwijzing maar was echt heel fijn. De kamer was van alle gemakken voorzien, zoals een fatsoenlijke tv, gratis wifi, een kluisje, een minibar en een föhn.

Het ontbijt was netjes. Het was een lopend buffet met een redelijk aanbod. Koffie kreeg je aangeboden door het personeel en deze was lekker.

Het was duidelijk geen nieuw hotel, maar alles was wel erg netjes, verzorgd en schoon. Ik zou hier zeker terugkomen.

Kamertip: Geen lift, stijle trappen, dus lage verdieping is het best. Onze kamer had een 'open' douche, dus alleen voor stelletjes.
  • Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ErikDeVijfde
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 16 april 2015

Dit kleine hotel ligt letterlijk in het hart van het centrum! Het is drie minuten vanaf Brussel centraal winkelgebied en het is omringd door alle wat een reiziger vraagt, zoals kleine gezellige restaurants, cafés, snacks enz. Het is hotel is erg klein hoewel de kamers groot en mooi ingericht zijn. Onze kamer was met zeer goede voorzieningen gerenoveerd, geluiddichte ramen en goede verwarming. Het enige nadeel is dat het hotel niet over een lift beschikt en als uw kamer zich op de bovenste verdiepingen bevindt, het een probleem kan worden met uw koffers aangezien het trappenhuis erg nauw is.

Bedank AriaCy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 5 december 2013

Met een groep van 10 vriendinnen hebben we één nachtje in hotel esperance verbleven.We hadden 5 verschillende kamers maar allemaal even mooi en netjes.Het enige nadeel is dat er geen lift is maar voor deze prijs stoorde ons dat niet.Ook het ontbijt was verzorgd en het personeel zeer vriendelijk.Voor wie op shopping trip gaat zoals wij kan de ligging niet beter wat om de hoek zit je direkt in de Nieuwstraat.Zeker voor herhaling vatbaar!!!

  • Verbleef: december 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sandra S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken