Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.297)
Beoordelingen filteren
1.297 resultaten
Waardering van reizigers
502
618
124
34
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
502
618
124
34
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.297 beoordelingen
Beoordeeld op 6 september 2017 via mobiele applicatie

Zeer mooie locatie in het hartje van Brussel. Goed bereikbaar, metro letterlijk naast de deur. Studio was schoon en erg netjes. Jammer dat de studio pas na 1 week schoongemaakt wordt en je telkens met dezelfde handdoek moet doen........... Badkamer was erg comfortabel en het aparte toilet is ideaal.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank pieterpVW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laurence B, General Manager van Adagio Brussels Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 september 2017

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 april 2017

alles ok niets op aan te merkenµ
topligging midden het verkeersvrij centrum van brussel.
dichtbij supermarkten,restaurants,cafes en winkelstraten.
ook welkom met je huisdier.

minpunt(duur parkeren in brussel)

  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank eurocargits
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2016

We hebben geweldig genoten van een weekendje Brussel in dat apparthotel. Ons bed werd vanuit de muur opgemaakt. Geen gebruik gemaakt van hun ontbijt. We hadden alles zelf om de hoek gekocht. Prima te doen. Alles was compleet. Klein keukentje, 24 uurs receptie. Ik zou er zo weer naar toe gaan.

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank sellow
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2016

Het hotel is ideaal gelegen op loop afstand van de Grote Markt en al zijn uitgaansgelegenheden naast de deur is de ingang van de Metro zodat je overal in de stad snel en gemakkelijk kan komen. En op redelijke loopafstand zijn er grote parkeergarages waar je wel tegen betaling heel goed en veilig je auto kan parkeren.

  • Verbleef: maart 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank hkamp63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2015

  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken