Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig en lekker gegeten”
Beoordeling van Davi Thai

Davi Thai
Geclassificeerd als nr. 816 van 4.098 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
3 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima Thai. Vriendelijke bediening. Leuke ambiance. Wij hebben héérlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Hans L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (73)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 73 beoordelingen

25 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi interieur, vriendelijke bediening, lekkere keuken. Prijs kwaliteit dik in orde. Zeker en vast een aanrader wanneer in centrum Brussel. Ruime kaart en lekkere wijnen.

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank Baetens2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In Brussel in de buurt van de beurs is het gokken waar je goed terecht komt.
Met Davi hadden we goed beet.
Fijne atmosfeer, vlotte bediening met humor en zeer prima gerechten.
De aanduiding op de kaart dat de pittigheid aangeeft, is behoorlijk correct. Extra uitleg over gerechten krijg je hier met de glimlach. Zeer tevreden over ons bezoek.
Wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Lenny D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2017 beoordeeld

Zeer goede Thai die ik al jaren bezoek.
Mooi interieur, vriendelijke bediening en vooral heel lekker eten aan democratische prijzen.
Aanraders: zeevruchtensoep voor 2, langzaam gegaarde spareribs en de pikante zeevruchtensalade.
Zeer voordelig lunchmenu.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Marion2072
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was heerlijk! Het terras is leuk om te zitten en de bediening zeer vriendelijk. Tip: kip met cashewnoten.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Hanne N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Davi Thai bekeken, bekeken ook

 

In Davi Thai geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding