Vandaag geopend: 09:00 - 22:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Aanrader als gezinsactiviteit

"De schat van Kalakmul" is een aanrader, ook als kennismaking met escape rooms. Wij deden deze ... meer lezen

4 weken geleden beoordeeld
Veerle196
Aanrader!

Beoordeeld op 2 januari 2023
Go33915978548
via mobiele applicatie
Lees alle 137 beoordelingen

Beoordeeld op 2 januari 2023 via mobiele applicatie

De meesterdief van Mechelen is zeker een aanrader! Verrassend en uniek. Onze jongens van 8j en 11j hebben echt genoten.

Datum van activiteit: januari 2023
Beoordeeld op 1 januari 2023 via mobiele applicatie

Hele leuke activiteit voor het ganse gezin! Doen we zeker nog! We kregen tips als het te lang duurde of iets te moeilijk was en zijn op tijd kunnen ontsnappen. Een aanrader!

Datum van activiteit: januari 2023
Beoordeeld op 4 december 2022 via mobiele applicatie

Leuke escape room. Ze staat als makkelijk omschreven maar vond ze gemiddeld eerder dag gemakkelijk. Wij deden cabin in the wood. Wel heel vriendelijk spelleider. Verzorgde kamer , alleen de tweede kamer vond ik een wat " raar" einde.

Datum van activiteit: december 2022
Beoordeeld op 30 november 2022 via mobiele applicatie

Heel toffe kamer om uit te ontsnappen met ons gezin! Kinderen 7-11 waren meteen mee in het verhaal en konden zelf ook al goed meepuzzelen. Hier en daar een eng element in de kamer (voor de jongste).
Heel leuke ervaring en we gaan zeker nog eens terug boor een van de andere kamers!

Datum van activiteit: november 2022
Beoordeeld op 23 november 2022 via mobiele applicatie

Super leuke dag gehad met het gezin!! We deden de meesterdief van Mechelen, een spannende maar vooral leuke kamer.

Datum van activiteit: november 2022