Gewoonweg top!!!
Zouden zeker opnieuw komen.
Zeer vriendelijk personeel en een warme ontvangst door de eigenaars.
We hebben genoten van de tocht. Helaas werden we nadien ontvangen door de eigenaar. Doordat we onderweg genoten, deden we er dubbel zo lang over. Bij aankomst werden we ontvangen door de eigenaar die meteen behoorlijk arrogant was. Wij hadden geen kwade bedoelingen, maar de manier waarop we onthaald werden was buiten proportie. We kwamen tot een compromis, maar dreigen met de politie was voor ons een brug te ver.
Beste,
Wij hadden uw reactie enigszins verwacht. Wanneer wij ons als zelfstandigen verzetten tegen misbruik van ons vertrouwen dan is een slechte recensie geven helaas een gemakkelijke tool om 'wraak' te nemen.
U had bij ons gereserveerd voor een tocht van 1,5uur. Tijdens de uitleg werd u tevens met de grootste vriendelijkheid, doch duidelijkheid gevraagd om nergens af te stappen omdat dit nu eenmaal niet inbegrepen zit in de tijdspanne van uw huur. Wanneer jullie uiteindelijk beslissen om toch ergens af te stappen, vervolgens maar liefst drie drankjes te consumeren en uiteindelijk 1,5uur later aankomen dan hebben wij wel het minste recht om een compensatie te vragen.
Je kan niet zomaar een vraag negeren, materiaal dubbel zo lang gebruiken en erna spreken van geen kwade bedoelingen. Jullie waren 4 volwassen mannen en wisten wel degelijk héél goed welke keuze jullie gemaakt hadden.
Laat ons duidelijk maken dat Corona onze zaak, zoals zoveel duizenden anderen zéér hard getroffen heeft en wij iedere euro meer dan nodig hebben. Wij moeten ons materiaal en personeel zo goed mogelijk inzetten om de geleden schade een beetje goed te maken.
Het is héél maar dan ook héél laag om na dergelijk gedrag, hardwerkende mensen ook nog eens te 'bestraffen' met een slecht recensie.
Wij hebben ons enorm geamuseerd. Na duidelijke instructies mochten we zelfstandig het water op. Topactiviteit met de collega’s.
Wij hebben de SUP tocht in Lier gedaan. Heel vriendelijke instructrice die je in het begin goed op weg helpt. Rustig aangenaam toertje en wij vonden het zeer fijn dat je dit zelfstandig mag doen. Én aan een zeer democratische prijs! Aanrader!
Wij waren met 18 kids op kamp in Lier en zijn samen gaan suppen. De organisatie was top, zowel op voorhand als te plaatse. Fiona legde duidelijk uit hoe we het moesten doen en hielp ons vlot op de sups. We hebben ons kei hard geamuseerd!
Hey,
Het doet ons altijd deugd om zo'n leuke reactie te lezen.
Alvast bedankt voor jullie bezoek en hopelijk tot een volgende keer :).
Wat een aardige en enthousiaste mensen, Benny en zijn team! Heerlijk gesupt in Mechelen op de Dijle, fijn supboard, mooi weer, wat wil je nog meer? Ik kom zeker nog een keertje terug!
Warme groet uit Utrecht, Adeline
Hey Adeline,
Bedankt voor je mooie review. Tot snel!