Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Beoordeling van Den Beer

Den Beer
Geclassificeerd als nr. 34 van 244 Restaurants in Mechelen
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
27 april 2018 beoordeeld

Een dagje shoppen in Mechelen met vriendinnen en s 'middags lekker gaan lunchen in den Beer. Lekker gegeten en vriendelijk ontvangen.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Marleen161616
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (427)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

25 - 29 van 427 beoordelingen

24 april 2018 beoordeeld

Met de familie (12 man) daar gegeten. Lekker eten, mooie locatie, gezellig binnen. Wel wat duurder maar prijs-kwaliteit zeker in orde. Bediening mag iets vriendelijker en ze lopen (hollen is beter woord) wat gestresst rond.

Datum van bezoek: april 2018
1  Bedank RafK27
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke tent. Beetje prijzig. Maar je zit aan de markt. Verder eten beetje vet. Leuke bediening. Goed vertoeven.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Bart H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Aangenaam kader met mooie gedekte tafels met linnen.
Zeer goede ontvangst op en top vriendelijk.
Johnny de ober van dienst een zeer vakkundige opgeruimde man die weet wat de klant nodig heeft.
De gerechten zijn voortreffelijk met lekkere frietjes zelf gemaakt.
Een ruime keuze van vis en vlees en ruim voldoende.
Als aperitief een Gouden Carolus of een Gin Tonic.
Dan nog een lekker nagerecht, en de avond kan niet meer stuk.
Daarbij is de Grote Markt in Mechelen een mooie locatie.
Hier kom ik zeker nog terug.
L.D.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank lidoired
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het duurde heel lang voor we onze tafel kregen, voor we de kaart kregen, voor opgenomen werd,... Daarnaast was het personeel ook erg onvriendelijk. Wat betreft het eten, was het duur voor wat je kreeg.

Datum van bezoek: april 2018
2  Bedank NeleG82
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Den Beer bekeken, bekeken ook

 
Mechelen, Antwerpen
Mechelen, Antwerpen
 

In Den Beer geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding