Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
Word beloond met One Key
Booking.com
Vio.com
€ 86
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
maryan p

genoten van ons hotel

Beoordeling van Hotel Elisabeth
4,0 van 5 bollen6 jan 2024 beoordeeld
Mooi hotel, nette kamers, grote doucheruimte.
Veel lawaai aan straatzijde, toch goed geslapen. Lekker ontbijt. Garage is pluspunt. Jammer dat de receptionist engels sprak. (wel vriendelijk). Jammer dat Tv één niet op de televisie te bekijken was... Deuren maken veel lawaai bij het dichttrekken...('s morgens vroeg)
Datum van verblijf: januari 2024
Kamertip: Kamers niet aan de straatkant zijn waarschijnlijk stiller...
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Marie Van Itterbeeck, Marketing van Hotel Elisabeth, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 16 jan 2024
Hartelijk bedankt voor de mooie feedback! Fijn te lezen dat jullie genoten hebben van jullie verblijf bij Hotel Elisabeth.
Vriendelijke groeten
Marie
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Hotels.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 111
  • HIExpress.com
0.3 km van Hotel Elisabeth
Gratis wifi
Bar/lounge
Hotels.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Vio.com
    € 88
  • Priceline
    € 109
0.6 km van Hotel Elisabeth
Zwembad
Bar/lounge
Hotels.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Vio.com
    € 93
  • Expedia.com
    € 114
0.8 km van Hotel Elisabeth
Gratis wifi
Bar/lounge
Exterior view
Hotels.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Vio.com
    € 97
  • Novotel
    € 102
0.7 km van Hotel Elisabeth
Gratis wifi
Restaurant
Tripadvisor
€ 95
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 95
0.7 km van Hotel Elisabeth
Gratis wifi
Restaurant
Expedia.com
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 80
  • Booking.com
0.4 km van Hotel Elisabeth
Gratis wifi
Restaurant
Hotels.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 73
  • Priceline
0.4 km van Hotel Elisabeth
Gratis wifi
Superior room
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 83
  • Expedia.com
    € 97
0.9 km van Hotel Elisabeth
Gratis wifi
Bar/lounge
Hotels.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Priceline
    € 77
  • Expedia.com
    € 90
1.3 km van Hotel Elisabeth
Gratis wifi
Booking.com
€ 90
Volledig restitueerbaar
  • Priceline
    € 90
  • eDreams
  • Agoda.com
2.3 km van Hotel Elisabeth
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Mechelen bekijken
Beoordelingen (359)
Beoordelingen filteren
359 resultaten
Waardering van reizigers
118
140
54
29
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
118
140
54
29
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 359 beoordelingen
Beoordeeld op 15 december 2023

We zijn er geweest 13 tot 15/12. Mooi hotel dicht bij centrum, makkelijk met de trein bereikbaar. Maar heb toch enkele bedenkingen voor het hotel. We zijn 3keer verhuisd van kamer omdat de verwarming/airco niet werkte. De tv zenders zijn zeker voor Vlamingen zeer beperkt. Het toilet bleef soms hangen waardoor er veel waterverlies is als je er niet op let. Verder vind ik dat er ook verwarming in de badkamer mocht zijn, die trouwens wel heel ruim en modern was. Comfortabel bed. Ik hand moeite om de deur te sluiten bij vertrek, want ik stelde regelmatig vast bij het dicht trekken de deur niet automatisch sluit. Het zwembad extraatje was leuk. De kamer was proper, vriendelijk personeel, al vind ik dat sommige personeelsleden beter wat Nederlands leerden zeker aan de balie.
Maar of ik er terug ga, daar moet ik over nadenken.

Datum van verblijf: december 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank luc v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Marie Van Itterbeeck, Marketing van Hotel Elisabeth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 december 2023

Bedankt voor de mooie, eerlijke review! We werken elke dag hard om ons hotel zo optimaal mogelijk te krijgen, maar er blijven uiteraard altijd werkpuntjes. Fijn dat je genoten hebt van ons zwembad!
Vriendelijke groeten
Marie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2023

Hotel centraal gelegen, heel vriendelijk personeel. Goede bedden en inloopdouche. Ontbijt met veel variatie. Alles vers en mogelijkheid om zelf wafels te bakken. Heerlijk
Zwembad was ook een pluspunt. Mijn kinderen en kleinkinderen vonden het super. Heel attent, voor mijn verjaardag kreeg ik een leuke verrassing !

Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank R D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Marie Van Itterbeeck, Marketing van Hotel Elisabeth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 december 2023

Heel fijn te lezen dat jullie zo genoten hebben van jullie verblijf bij Hotel Elisabeth! We kijken ernaar uit om jullie snel opnieuw te mogen verwelkomen!
Vele groeten
Marie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2023

Leuk, modern hotel dichtbij het centrum, vriendelijke en enthousiaste medewerkers, goede bedden én kussens, lekker ontbijt - alleen het zwembad was aan de koude kant. Wij komen nog eens terug met heel het gezin!

Datum van verblijf: oktober 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Curious58713595548
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Marie Van Itterbeeck, Marketing van Hotel Elisabeth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 december 2023

Wat een geweldige review om te lezen! Fijn dat jullie genoten hebben van Hotel Elisabeth!
Vriendelijke groeten
Marie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2023 via mobiele applicatie

Heel mooi hotel, prachtig ingericht. Kamer was heel proper & het personeel heeft ons goed ontvangen. Een groot zwembad aanwezig. Er was altijd iemand aanwezig als we vragen zouden hebben. En op berichtjes was er een antwoord binnen het uur. Toen we de avond ervoor nog vroegen of we konden aansluiten bij het ontbijt, was dit ook geen probleem. Ontbijt was zeker de moeite waard, heel uitgebreid. Een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank ChloeCorijn
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Marie Van Itterbeeck, Marketing van Hotel Elisabeth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2023

Hartelijk bedankt voor de fantastische feedback! We kijken ernaar uit om jullie snel terug te mogen ontvangen!
Vriendelijke groeten
Marie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2023

Verzorgd hotel, deugddoend zwembad, airco in de kamers, zéér vriendelijk personeel, goede ligging, zonnig terras, ruime fietsenstalling, kortom alles wat je nodig hebt om goed te slapen en Mechelen te verkennen.

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank dree m
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Marie Van Itterbeeck, Marketing van Hotel Elisabeth, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juni 2023

Hartelijk bedankt voor de mooie woorden! Het doet ons plezier te weten dat jullie genoten hebben!
Vele groeten
Hotel Elisabeth

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken