US$Ā 92
US$Ā 92
Vio.comUS$Ā 92
Orbitz.com
Beoordeeld op 18 november 2022 via mobiele applicatie

Niets in orde, welnesskamer met koude, vuile jacuzzi. Op vraag wel komen proper maken. Verder heel duur voor wat het is. Kaarsen op de kamer, maar geen aansteker. Geen thermostaat op de kamer op de temperatuur die bloed heet is aan te passen.

Kamertip: Vermijd het en ga ergens anders
Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 22 september 2022

Op de website zag alles er pikfijn uit, dit bleek eerder een illusie wanneer we onze sleutel kregen.
We sliepen in de nok van het hotel, da's fijn. Maar de organisatie in de kamer daar was niet over nagedacht. De deur naar de badkamer kon niet volledig open en versperde de doorgaan achteraan het bed. De ene moest over het bed kruipen om naar de badkamer te kunnen gaan. Toen we 's morgens wilde douchen zat er niet genoeg druk op, waardoor het douchen heel moeizaam verliep.
Op de website stond ook vermeld dat ze beschikten over een wellness, die hebben we helaas niet gevonden, stond ook nergens aangeduid.
Het ontbijt was tussen 8u en 11u. Toen wij aanschoven voor het buffet om 9u was niks aangevuld, een broodkorstje, geen ontbijt koeken, het ei was op, een bodempje fruitsap.
We waren ontgoocheld omdat alles tegenovergesteld wordt verkocht op het internet.
Ook het hotel op zich was aan een opknap beurt toe.
Eenmalig was dit goed om te slapen, maar zeker niet aan te raden voor meerdere dagen.

Kamertip: Je moet geluk hebben welke kamer je krijgt denk ik.
Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 30 mei 2022

bij aankomst was er geen warm water, na anderhalf uur nog niet, voor 19u op zaterdag geen warm water! de directie vond dit niet abnormaal. volgens hen is er elke dag enkele uren geen warm water wegens een noodzakelijk reset van de verwarming. vreemd.
badkamer ook gedateerd, douchekop los,

personeel was wel vriendelijk, maar directie weinig begripvol.

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 15 mei 2022 via mobiele applicatie

Het hotel heeft een rijke geschiedenis maar is dringend toe aan een facelift. De kamers waren netjes met comfortabele bedden. De ligging is zeer goed maar het sanitair heeft zijn beste tijd gehad. Gebarsten lavabo en een douche die krakkemikkig is. Personeel is hartelijk. Ook is er een leuke bar met terras. Ontbijt viel echter een beetje tegen. Voor €16 had ik meer verwacht. De dame die ons eitje bakte was heel lief.

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 6 februari 2022

Bij aankomst was de kamer koud. Na bellen duurde het 20 min voor er iemand kwam kijken, zogezegd waren de chauffages afgesloten door de vorige. Na enkele uren was het nog steeds niet warm. Nogmaals gebeld en er werd een technieker gestuurd, deze hebben wij nooit gezien.
Ook was er nog afval van de vorige op de kamer.

Datum van verblijf: februari 2022