US$Ā 113
TravelocityUS$Ā 115
ZenHotels.comUS$Ā 120
Orbitz.comUS$Ā 115
Beoordeeld op 15 januari 2023

Genoten van ons driedaagse verblijf in Mechelen.
Vriendelijke ontvangst. Ruime, propere kamers.
Perfect ontbijt, voor wie zoals ik, glutenintolerant is.
Minpunt dat het zwembad en saunagebruik voor de gasten enkel s'ochtens kan.
Goed locatie om Mechelen te ontdekken. Ook wandeling met omschrijving is leuk om te doen.

Beoordeeld op 9 januari 2023

Goed en net hotel , super vriendelijke ontvangst.
Ruime kamer en goed ontbijt. Perfecte ligging om de stad te verkennen.
We vonden het aangenaam logeren.
Zeker een aanrader!
Enkel de badjassen ontbraken in de kast, maar daar hadden we makkelijk om kunnen bellen.
Ijsblokjes gevraagd in de bar beneden en dit ook meteen meegekregen . Perfect weekendje!

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 8 januari 2023

Sauna is niet gratis! Sauna betaal je bijna €100,- extra per twee uur! De kamers zijn klein en hebben werkelijk niets met design te maken. Slecht afgewerkt en goedkoop afgewerkt
Jammer voelen ons beetje opgelicht! De sauna is wel open maar van 0.7.00 tot 12.00 tijden waarin je liever geen sauna bezoek. De rest van de dag moet je die huren.

De locatie is goed, midden in het wel kleine centrum. De rest van het hotel ziet er schoon uit de kamers zijn ook schoon.
De stad Mechelen is wat mij betreft niet super.

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 27 december 2022 via mobiele applicatie

Ontzettend mooi hotel, de kamer is ruim en schoon en het personeel is vriendelijk.
De ligging is perfect, midden in het centrum en naast een gezellige cocktail bar.
Wat ik jammer vind is dat de welness en her zwembad alleen 's ochtends open zijn. Ik had het leuker gevonden als je ook 's middags en 's avonds gebruik kon maken van de spa.
Maar ik zou zeker nog eens naar dit hotel gaan!

Beoordeeld op 23 december 2022 via mobiele applicatie

Heel proper
Personeel heel vriendelijk
en behulpzaam
Top bediening in resto
Lekker ontbijt voor ieder wat wils
wij zijn heel tevreden van ons verblijf is voor herhaling vatbaar doe zo verder