Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
Booking.com
US$ 114
Aanbieding bekijken
Vio.com
US$ 111
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 121
Expedia.comUS$ 116
Agoda.comUS$ 122
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (598)
Beoordelingen filteren
598 resultaten
Waardering van reizigers
234
257
69
29
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
234
257
69
29
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
16 - 21 van 598 beoordelingen
Beoordeeld op 23 december 2022 via mobiele applicatie

Top locatie
Goeie uitgangs basis
Dicht bij het centrum
Alles tip top in orde
Heel proper
Personeel heel vriendelijk
en behulpzaam
Top bediening in resto
Lekker ontbijt voor ieder wat wils
wij zijn heel tevreden van ons verblijf is voor herhaling vatbaar doe zo verder

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank NancyC4599
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 december 2022 via mobiele applicatie

Heel fijn hotel met mooie, ruime kamers en praktische badkamer. Alles heel proper en hygiënisch.
Vriendelijke medewerkers en uitstekend ontbijt.
Goede stalplaats voor fietsen (binnen).
En natuurlijk topligging op de Vismarkt, waar je een fijn terrasje kan doen.

Kamertip: Parkeergelegenheid is soms wel probleem in Mechelen. Ook omdat het hotel pal in het centrum ligt.
Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Moniekc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nele Verschoren, Gastenservice/Front Office van Hotel Ve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 december 2022

Heel erg bedankt voor je mooie review, Moniek! Fijn te horen dat je zo hebt kunnen genieten van je verblijf bij ons.
Hopelijk zien we je snel weer!

Warme groet,
Nele
Receptie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 december 2022

Alles prima verlopen in dit hotel. Proper, vriendelijk personeel, goede kamer.
Alhoewel het inbegrepen gebruik van sauna en zwembad voor ons wat ongewoon overkwam in de vroege ochtend was de sauna na tien minuten gebruiksklaar om half acht 's morgens. Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker. Het hotel ligt in een leuke buurt. Aanrader voor iedereen.

Datum van verblijf: december 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 22ingeh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 november 2022 via mobiele applicatie

Mooie ligging op de bruisende vismarkt. Mooi hotel ook, met een geschiedenis. En toch voelde het beklemmend aan . De kamer was wauw op het 1 ste gezicht , maar raam kon alleen op kipstand open, douche weinig privacy ook toilet alles open . Een kapstok om natte (of bezwete kleding ) op te hangen om te luchten niet aanwezig.
Ontbijt ok, maar wou je een eitje , tja bestellen en wachten , want er zijn er nog voor jou besteld ….. ( eitjes worden in de ontbijtruimte aan het buffet gebakken) mijn man heeft 4 x gaan vragen voor zijn omeletje , na een 20 minuten dan maar wat kaas genomen en achteraf bedankt voor het niet gekregen eitje .
Wel lekker geslapen.
Komen we nog terug, denk het niet

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MiekeD866
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Vé, Gastenservice/Front Office van Hotel Ve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2022

Bedankt voor je review, Mieke. Jammer te horen dat jouw verblijf niet is verlopen zoals het zou moeten. We nemen jouw puntjes alvast mee naar de toekomst en bekijken wat we hieraan kunnen veranderen.

Warme groet,
Nele
Receptie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2022

Prima hotel, kamer met mooi comfort en grote inloopdouche, en lekker uitgebreid ontbijt. Heel mooie locatie, dicht bij het water en het centrum. Heel gezellig om 's avonds buiten nog een aperootje te drinken!

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 786liesad
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Vé, Gastenservice/Front Office van Hotel Ve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2022

Bedankt voor je review! Fijn te horen dat je het naar je zin hebt gehad bij Hotel Vé en in onze mooie stad. Hopelijk tot snel?

Warme groet,
Nele
Receptie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken