Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 113
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 114
Aanbieding bekijken
Vio.com
US$ 91
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 114
PricelineUS$ 121
TravelocityUS$ 114
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (598)
Beoordelingen filteren
598 resultaten
Waardering van reizigers
234
257
69
29
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
234
257
69
29
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
18 - 23 van 598 beoordelingen
Beoordeeld op 11 december 2022

Alles prima verlopen in dit hotel. Proper, vriendelijk personeel, goede kamer.
Alhoewel het inbegrepen gebruik van sauna en zwembad voor ons wat ongewoon overkwam in de vroege ochtend was de sauna na tien minuten gebruiksklaar om half acht 's morgens. Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker. Het hotel ligt in een leuke buurt. Aanrader voor iedereen.

Datum van verblijf: december 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 22ingeh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 november 2022 via mobiele applicatie

Mooie ligging op de bruisende vismarkt. Mooi hotel ook, met een geschiedenis. En toch voelde het beklemmend aan . De kamer was wauw op het 1 ste gezicht , maar raam kon alleen op kipstand open, douche weinig privacy ook toilet alles open . Een kapstok om natte (of bezwete kleding ) op te hangen om te luchten niet aanwezig.
Ontbijt ok, maar wou je een eitje , tja bestellen en wachten , want er zijn er nog voor jou besteld ….. ( eitjes worden in de ontbijtruimte aan het buffet gebakken) mijn man heeft 4 x gaan vragen voor zijn omeletje , na een 20 minuten dan maar wat kaas genomen en achteraf bedankt voor het niet gekregen eitje .
Wel lekker geslapen.
Komen we nog terug, denk het niet

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MiekeD866
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Vé, Gastenservice/Front Office van Hotel Ve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2022

Bedankt voor je review, Mieke. Jammer te horen dat jouw verblijf niet is verlopen zoals het zou moeten. We nemen jouw puntjes alvast mee naar de toekomst en bekijken wat we hieraan kunnen veranderen.

Warme groet,
Nele
Receptie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2022

Prima hotel, kamer met mooi comfort en grote inloopdouche, en lekker uitgebreid ontbijt. Heel mooie locatie, dicht bij het water en het centrum. Heel gezellig om 's avonds buiten nog een aperootje te drinken!

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 786liesad
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Vé, Gastenservice/Front Office van Hotel Ve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2022

Bedankt voor je review! Fijn te horen dat je het naar je zin hebt gehad bij Hotel Vé en in onze mooie stad. Hopelijk tot snel?

Warme groet,
Nele
Receptie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 oktober 2022

Toplocatie en vriendelijke bediening! We hebben enorm genoten van ons weekendje in Mechelen op het gezelligste pleintje van de stad. Na een heerlijke nachtrust, heel fijn om te genieten van een lekker ontbijtje.

Datum van verblijf: oktober 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 474manonm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Vé, Gastenservice/Front Office van Hotel Ve, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2022

Heel erg bedankt voor je review, Manon! Heel fijn om te horen dat jouw verblijf bij Hotel Vé zo goed is meegevallen.
We hopen dan ook dat we je snel terug mogen ontvangen.

Warme groet,
Nele
Receptie

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2022 via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst , boekje ontvangen met 2 wandelingen in Mechelen . Mooi hotel , 2 oude fabrieksgebouwen omgevormd tot hotel . Ruime kamer , badkamer met inloopdouche idem . Ontbijt zeker de moeite waard ! Kortom iedereen aan te raden !

Kamertip: Hawaiian Poké Bowl , lekker gezond en veel eten voor weinig geld !
Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Trek26078472924
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken