Vandaag geopend: Gesloten
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Prima

Super lekkere pralines met originele combinaties en correcte verwerking van de administratie Een ... meer lezen

Beoordeeld op 28 juni 2021
ededecker
Verrasing verjaardag mijn zoon uit Belgie

Ik was heel tevreden over alles! De levering was stipt op het vermeelde periode, het comentaar van ... meer lezen

Beoordeeld op 25 april 2021
Explorer595614
Romilly-sur-Seine, Frankrijk
Lees alle 387 beoordelingen

Beoordeeld op 30 januari 2020

Het was een super gezellige workshop. We werden zeer warm ontvangen ̀̀door de baas en zijn vrouw en dochter! Heel veel materiaal aanwezig en we mochten zelf ook heel veel doen. Top!

Beoordeeld op 26 januari 2020

Een aanrader voor iedereen. Warme, hartelijke ontvangst. Duidelijke en thuis uitvoerbare uitleg. Kans om nog vragen te stellen. Wij zijn alvast grote fan en kijken al uit naar een volgende workshop.

Beoordeeld op 22 januari 2020

het was zeer leerrijk en zeer aangenaam, tof koppel en goede opvolging van de kandidaten.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
een echte aanrader voor iedereen om iets nuttig te doen met chocolade dat een voldoening geeft.
Men hoeft geen richtlijnen, het wordt tot in de puntjes verzorgd!

Beoordeeld op 22 januari 2020

Heel warm onthaal, workshop top op alle gebied kwa uitleg kwaliteit van de producten de netheid, de sfeer .Alsook een workshop waar je wat bijgeleerd hebt. proficiat doe zo voort. Ik ben er naartoe geweest samen met mijn kleindochter om haar de wereld van de chocolade te leren kennen. En dat is gelukt

Beoordeeld op 19 december 2019

Het was een gezellige, leerrijke workshop waar je met al je vragen terecht kan
Alles gebeurt ook met de glimlach

Datum van activiteit: december 2019