“Lekkere tapas, super sangria en fijn zitten op het terras”
Beoordeling van Sava Mechelen

Sava Mechelen
Geclassificeerd als nr. 13 van 222 Restaurants in Mechelen
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 27
Keukens: Spaans
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
Beschrijving: Sava Mechelen is een gezellig café annex Spaanse tapasbar. Al onze tapas worden vers bereid. Het café is open van 9u 's morgens tot minstens middernacht. Tapas zijn de hele dag beschikbaar. We zijn gekend voor onze lekkere wijnen per glas en onze zelf geïmporteerde cava. We hebben ook ruime selectie bieren, waaronder de meest Ankerbieren (Gouden Carolus) van 't vat. Kredietkaarten worden aanvaard. Je kan reserveren (enkel 1ste verdieping) via telefoon of e-mail.
18 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijn zitten op het terras. De tapas zijn lekker en dat voor een normale prijs die je ook elders betaald.
De savangria is een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2021

9 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Snappen de hype niet, fles wijn mag je zelf openen. Eten is degelijk, maar zeker niks speciaals. Warme gemengde tapas is geen aanrader.

Datum van bezoek: september 2021
7 augustus 2021 beoordeeld

Al weken op voorhand gereserveerd voor 8 personen op 21 juli. Met 4 koppels wou ik mijn geboortestad eens laten zien. Maar helaas ipv op deze prachtige zomerdag van het uitzicht te genieten, moesten we binnenzitten aan een lange smalle tafel. De bediening was van het genre Raymond kan het niet aan. Erewash geen tijd om wat uitleg bij het concept te geven en alles kwam met horten en stoten op tafel, kortom niet zo gezellig. De enige die een pluim verdient is de kok, want op zich was het eten lekker. De rest had beter een bijscholing gevolgd tijdens de Corona.

Datum van bezoek: juli 2021
28 juni 2021 beoordeeld

Lekker gegeten tegen een zeer goede prijs! De Seranoham was super lekker en ruim voldoende! echt waar voor je geld. De gefrituurde calamares waren ook heel lekker, net als de patatas braves. Opgelet, laat wel de saus van de patatas braves apart serveren, want deze is zeer straf! De man die ons bediende was enorm joviaal en vriendelijk!

Datum van bezoek: juni 2021
1 november 2020 beoordeeld

Gezellig en kindvriendelijk tapasrestaurant in het hartje van Mechelen. De tapas zijn lekker, de bediening is erg vriendelijk en het interieur is hip en gezellig. Het restaurant heeft een terras op de befaamde Grote Markt van Mechelen.

Probeer zeker ook de heerlijke cava. Zo lekker dat ik het niet kon laten een tweede glas te bestellen.

Datum van bezoek: maart 2020

Reizigers die Sava Mechelen bekeken, bekeken ook

Mechelen, Antwerpen

In Sava Mechelen geweest? Deel je ervaringen!