Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (31)
Beoordelingen filteren
31 resultaten
Waardering van reizigers
30
1
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
30
1
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 31 beoordelingen
Beoordeeld op 11 augustus 2020 via mobiele applicatie

Kamers zijn op en top. Verzorgd en in orde. Je hebt er alles wat je wenst.
Heel uitzonderlijke sfeer en kader...
Fantastische gastvrouw die het verblijf maximaal verzorgt.
Prima gelegen op afstand van het centrum.
Toch ook een maar....de gratis parkeerplaats zoals vermeld ligt op 15min wandelen van de b&b. Voor de deur weinig parkeerplaats en betalend ( duur).
Wij deden reeds vele b&b's en beschouwen deze b&b qua prijs wel iets aan de dure kant.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank MarjanD248
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 december 2019

Wij verbleven hier 1 nachtje en wat een vriendelijk ontvangst!
We waren wat later dan gezegd en dat was geen enkel probleem, we kregen vlot informatie over de stad, de activiteiten,...

De kamers zijn geweldig! Leuk en origineel ingericht met een toffe attentie bij toekomst: flesje cava en hapje!

Wij hadden gekozen voor de kamers op verdiep 2 ( en ja, kamers, want je krijgt zomaar een living én een slaapkamer) en deze was helemaal in orde! Allemaal producten ook voorradig, je voelt je zo thuis!

Enige puntje van feedback: het kan handig zijn om het matte glas van de wc in de kamer wat groter te maken of te werken met een schuifdeur, zo zit je toch iets meer privé.

Wij raden deze b&b aan iedereen aan!

Datum van verblijf: december 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 738anv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 augustus 2019 via mobiele applicatie

Dit is een B&B in de overtreffende trap!!
Super onthaal, heel vriendelijk. Super accommodatie en bed, kamer met airco, luxueuze badkamer met alles wat je nodig hebt.
Minibar met verwennerijen en een ontbijt om van te smullen. Bedankt om ons zo te verwennen Rita !!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Hans V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 april 2019 via mobiele applicatie

Wat een genot in deze B&B! Je wordt met open armen ontvangen door de eigenares!

Met veel enthousiasme toont ze de B&B! Ook staat ze klaar om extra uitleg te geven bij de vele bezienswaardigheden in de stad!

De B&B is ideaal gelegen, op 10 minuten wandelen van de grote markt.

Wij verbleven in de Rode kamer en hebben er ten volle van genoten! Het bed lag heerlijk! Wat een goede matras. Ook uitgebreid genoten van het badje in de badkamer!!

Ook het ontbijt was een genot voor de smaakpapillen! Een fruitslaatje, een eitje naar wens, ...

Een toppertje om zeker eens te ontdekken!

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank IngeItje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 oktober 2018

Oergezellige plek om te logeren aan de rand van Mechelen! Zeer toffe familiale ontvangst, met genoeg uitleg om je tocht door en rond Mechelen aan te vatten! Lekker en uitgebreid ontbijt in een huiselijk kader! Mooi verzorgde kamer met helaas te kleine ingewerkte douche, zonder douche kapje (voor de dames)! Dit is gekoppeld aan een mooie ruime zitkamer, vlak naast de slaapkamer. Hier kan je lekker genieten van de rust, boeken, tv, koffie etc...! Een B&B waar wij terug naar toe komen,... als we in de buurt zijn! Doe zo verder! Top plekje

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Philip0925
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken