Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (31)
Beoordelingen filteren
31 resultaten
Waardering van reizigers
30
1
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
30
1
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 31 beoordelingen
Beoordeeld op 24 augustus 2019 via mobiele applicatie

Dit is een B&B in de overtreffende trap!!
Super onthaal, heel vriendelijk. Super accommodatie en bed, kamer met airco, luxueuze badkamer met alles wat je nodig hebt.
Minibar met verwennerijen en een ontbijt om van te smullen. Bedankt om ons zo te verwennen Rita !!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Hans V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 april 2019 via mobiele applicatie

Wat een genot in deze B&B! Je wordt met open armen ontvangen door de eigenares!

Met veel enthousiasme toont ze de B&B! Ook staat ze klaar om extra uitleg te geven bij de vele bezienswaardigheden in de stad!

De B&B is ideaal gelegen, op 10 minuten wandelen van de grote markt.

Wij verbleven in de Rode kamer en hebben er ten volle van genoten! Het bed lag heerlijk! Wat een goede matras. Ook uitgebreid genoten van het badje in de badkamer!!

Ook het ontbijt was een genot voor de smaakpapillen! Een fruitslaatje, een eitje naar wens, ...

Een toppertje om zeker eens te ontdekken!

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank IngeItje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 oktober 2018

Oergezellige plek om te logeren aan de rand van Mechelen! Zeer toffe familiale ontvangst, met genoeg uitleg om je tocht door en rond Mechelen aan te vatten! Lekker en uitgebreid ontbijt in een huiselijk kader! Mooi verzorgde kamer met helaas te kleine ingewerkte douche, zonder douche kapje (voor de dames)! Dit is gekoppeld aan een mooie ruime zitkamer, vlak naast de slaapkamer. Hier kan je lekker genieten van de rust, boeken, tv, koffie etc...! Een B&B waar wij terug naar toe komen,... als we in de buurt zijn! Doe zo verder! Top plekje

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Philip0925
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 februari 2018

De supervriendelijke gastvrouw staat van de eerste minuut tot de laatste voor je klaar om het je naar je zin te maken in dit prachtige huis dat vol kaders hangt. De romantische sfeer doet je meteen wegdromen.
Aan alles is gedacht: van een biertje tot een koffietje, thee of iets fris. Het staat allemaal voor je klaar. Een borrelhapje of praline maken het geheel af.
Kortom: een echte thuis weg van huis.

Kamertip: Als je een romantisch weekendje uit met je partner plant, ga dan voor de rode kamer vanwege het grote bad!
Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
4  Bedank jacobsgeoff
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 oktober 2017

Prachtige b&b, heel bijzonder.De kamer was heel comfortabel met alles erop en eraan,inclusief hapje en drankje.
De badkamer was gewoon pure luxe,prachtig gedecoreerd en heel speciaal, we hebben er maximaal van genoten !
Na een heel warm ontvangst ,een goede nachtrust en een zalig bad zijn we extra verwend met een zeer uitgebreid ontbijt in de heel gezellige keuken van het huis.
Een echte aanrader voor wie eens een " specialleke" wil.
Wij hebben er onze huwelijksverjaardag gevierd en gaan dat daar waarschijnlijk nog doen !

Kamertip: Rode kamer met grote badkamer en terras ist echt puur verwennerij
Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank VERONIQUED1293
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken