Beoordeeld op 26 juni 2022 via mobiele applicatie

Heel erg leuk hotelletje tegen de brouwerij aangebouwd. Moderne kamers van alle gemakken voorzien. Zeker voor bierliefhebbers:
Een automaat in de gang met bijvoorbeeld 75cl flessen whisky infused Gouden Carolus. Zo naast de chips en cola. Uniek.

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 22 mei 2022

WƔt een goede service. De medewerkers van het hotel, brasserie Ʃn de brouwerij, allemaal even hartelijk.

We hebben heerlijk genoten van het driegangen menu met bijpassende biertjes. En de verassing voor mijn man was dat de hele avond door er telkens een andere ober hem kwam feliciteren met zijn verjaardag.

Ze zijn niet alleen service gericht, ze denken ook mee en verder! De drie reserveringen die ik had gedaan moesten een maand verzet worden, geen probleem.....

Zelfs 's ochtends bij het ontbijt was het een feestje, huisgemaakte recepten (van verse Mechelse wafels, tot geitenkaascrƩme en salsa) maakten de start van de dag top! Maar het hartelijke welkom van de dame mƩt leuke zaterdag tips waren echt goud(en Carlous ;))
Als afsluiter hadden we een tour door de brouwerij, mƩt natuurlijk een proeverij; wiskey, biertjes...

Verassing was dat je wanneer je de achteruitgang neemt zó de binnenstad in wandelt, ook al is de aanrijroute direct langs een grote weg. Een prachtige oude binnenstad voor historie.

Voor iedereen die van bier houdt, dƩ locatie om te overnachten en eten! Alles is in stijl, van hotelkamer (bierflesjes als nachtkastje) tot brasserie (bijpassende biertjes bij de gerechten). Het Anker ademt de eeuwenoude passie en liefde voor het vak, gestart door de Begijnen.

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 18 april 2022 via mobiele applicatie

Mooie kamer, basis was aanwezig. Een welkomstgeschenkje was wel welkom daar de prijs toch niet weinig was. Ontbijt ā€˜s ochtends was lekker en ruim (jammer dat er geen melk was). Service was ook goed. Ideaal voor een nachtje of twee en in combinatie met de brasserie en de brouwerij.

Kamertip: Parkeren aan de parking bij mcdonalds
Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 18 september 2021

Het hotel ligt aan de buitenkant van de stad en aan de andere kant van de straat kan je vrij goedkoop parkeren. Het is een aangenaam hotel met goede ontvangst. Het ontbijt is correct en je kan er ook lekker dineren aan een correcte prijs. Goede uitvalsbasis naar de binnenstad (5 minuten wandelen). Zeker niet twijfelen. Honden zijn er ook welkom.

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 10 september 2021

Heel vriendelijk personeel. Goeie ontvangst. Leuke bar en brasserie. Eten was lekker. Ontbijt eerder basic, maar wel voldoende. Ruime kamer met ruime badkamer. Echter niet zo proper. Gepoetst voor aankomst? In de hoekjes van de kamer en badkamer: vuil en haren. Kleine glasstukjes in tapijt terug te vinden: onvoldoende gestofzuigd? Kamer werd ook niet gepoetst tijdens ons verblijf, bed werd niet opgemaakt. Wel elke dag verse handdoeken voorzien.

Datum van verblijf: september 2021