Super verblijf hier! De eindeloze zoektocht naar een kamer waar we met ons gezin samen kunnen slapen kwam hier ten einde. De kinderen hadden een comfortabel zetelbed. Fijn dat de ruimte ook gesloten kon worden van onze slaapkamer. Alles was super verzorgd , proper en luxueus. Heerlijk ruikende douche producten. De kinderen namen een bad terwijl wij konden douchen een beetje bang voor de automatische check in. Maar alles verliep vlekkeloos. We hebben even contact gehad met de receptie bij het zoeken naar de parking. We werden heel vriendelijk geholpen. Het ontbijt was zeer royaal en dik in orde. Stond netjes klaar voor de deur. Allemaal verse producten en meer dan genoeg. Een dikke aanrader hier! Het was onze eerste keer in Mechelen. We hebben er nog niet genoeg van en komen heel graag nog een keertje terug en kiezen dan zƩker opnieuw voor deze Vixx suite ! Geen twijfel mogelijk! Wij hebben genoten in deze mooie accommodatie die perfect gelegen is op de stad te bezoeken. Heel erg bedankt !Meer
- Bar/lounge
- Spa