Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 96
Vio.comUS$ 96
eDreamsUS$ 96
Agoda.comUS$ 97
EtripUS$ 96
StayForLong
alle 8 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (64)
Beoordelingen filteren
64 resultaten
Waardering van reizigers
15
20
21
6
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
15
20
21
6
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 64 beoordelingen
Beoordeeld op 13 juli 2018

prijs kwaliteit is dit een toffe ervaring, is dit een luxe hotel? nee, helemaal niet. maar het onthaal maakt veel goed, ook al moeten we een andere taal gebruiken maar daar doe ik echt niet moeilijk over. De kamer is sober maar dik in orde. ontbijt is eenvoudig maar zeker in orde.. en ligt dit hotel een beetje buiten het centrum so what??? je arriveert met de wagen en je kan met de wagen naar Mechelen. Als ik nog eens in Mechelen moet zijn weet ik wel waar ik moet boeken.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank benny c
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 december 2017 via mobiele applicatie

Een hotel met een goede prijs kwaliteit verhouding, met een ideale ligging langs de rijksweg en iets buiten het centrum. Jammer dat de zwanenhalzen in de badkamer opgedroogd waren, waardoor de badkamer stonk

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank H455XMjohnv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 oktober 2017 via mobiele applicatie

Het hotel ligt dicht bij de snelweg op een industrieterrein, weinig faciliteiten in de directe nabijheid. Centrum is 5 minuten rijden met de auto.
Kamer is ruim en schoon, zo ook de badkamer. Bedden waren zeer goed. De kamer was wel erg warm en het lijkt erop dat er een soort stadsverwarming onder het hotel doorloopt. Geluidsoverlast hebben we niet ervaren. Ontbijt was prima, alles was aanwezig en er werd regelmatig bijgevuld.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank WinfredN_13
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 oktober 2017

we wilden één nacht in Mechelen slapen en het moest ook niet te duur worden. Het hotel ligt een eind van het centrum verwijderd, de prijs was laag en het beschikt toch over 3 sterren, dus kozen we voor hotel Hobbit. De kamer was voldoende ruim en het bed was goed. Van geluidsoverlast hadden we geen last, ondanks de snelweg in de omgeving. Minder goed aan ons bezoek waren : blijkbaar geen lift aanwezig, veel stof op de kamer (zonder dat deze vuil oogt), warm en geen airco (venster open = wel lawaai), veiligheidsgreep in bad kwam uit de muur = onveilig), niet alle plekken in de kamer zijn goed verlicht. Voor één nacht lukte het eigenlijk wel.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Johnny B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 juli 2017

Als je houdt van een deprimerende omgeving in de buurt van de snelweg en de alles overheersende lucht van fecalien is dit hotel een échte aanrader. Er moet wel iets mis zijn met het reukorgaan van de uitbater. Met open raam, het aanhoudende geluid van zwaar transport en mijn gezicht in een kussen heb ik er een rampzalige nacht beleeft.

Datum van verblijf: november 2016
Bedank Stanoppad
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken