US$Ā 121
HIExpress.comUS$Ā 122
PricelineUS$Ā 121
Destinia.comUS$Ā 135
Beoordeeld op 22 september 2020

Goede ligging. Rustig en toch dichtbij centrum. Zeer vriendelijke ontvangst. Kamer tiptop in orde. Ontbijt zeker voldoende. Goede prijs/kwaliteit verhouding zorgen voor aangenaam verblijf. Covidmaatregelen in orde

Datum van verblijf: september 2020
Alessandra De Praetere, Owner van Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 september 2020

Beste Mcoulier,

Heel leuk te lezen dat jullie zo'n goed verblijf hadden bij ons. Bedankt om dat te laten weten! Het doet ons plezier dat alles tiptop in orde was, dat het ontbijt jullie gesmaakt heeft en dat jullie de genomen maatregelen op prijs stellen.

Heel graag tot een volgende keer!
Met gastvrije groeten,

Myriam Almeida, General Manager

Beoordeeld op 13 september 2020 via mobiele applicatie

We verbleven hier 1 nacht. Het hotel is zeer centraal gelegen op slechts enkele minuten lopen van het toeristische stadscentrum. De ontvangst verliep prima. De COVID-19 maatregelen werden goed in acht genomen.

Kamer 313 was basic maar voldeed prima. De matrassen lagen goed, de kamer was netjes en rustig gelegen. Enige echte minpunt was dat de druk van de douche heel erg laag was. Dit hebben we bij het uitchecken ook gemeld.

Het ontbijt was op tijdslot in verband met het placeren van de gasten. Het ontbijtbuffet was basic maar ook hier voldeed het prima qua keuzes. Enige kanttekening hier was het niet actief reageren van het personeel op herhaaldelijk gehoest van 1 van de gasten.

Al met al een prima keuze voor een weekendje weg in Mechelen.

Datum van verblijf: september 2020
Loosvelt Frederic, PropriƩtaire van Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2020

Beste gast,
We danken u voor uw feedback.

Geweldig om te lezen dat u ons hotel beschrijft als een prima keuze voor een weekendje weg in Mechelen. We zijn erg blij dat u tevreden was met onze centrale ligging. Fijn ook dat de ontvangst naar wens verliep en dat de maatregelen vanwege Covid-19 aan uw wensen voldeden. Het verheugt ons dat u de bedden, de nette kamer en onze rustige ligging kon waarderen. Uw opmerking over de douche staat genoteerd en wordt besproken met het onderhoudsteam. Verder bespreken we de bemerkingen, over de maatregelen tijdens het ontbijt, met onze medewerkers. We hopen dat het ontbijt u toch heeft gesmaakt en zien ernaar uit u opnieuw te mogen verwelkomen!

Beoordeeld op 24 juli 2020 via mobiele applicatie

Wij zijn heel tevreden over onze overnachting in dit hotel. Vriendelijk onthaal, grote aandacht voor de COVID-maatregelen. Nette kamer en badkamer, alles aanwezig. Frigo op de kamer was leuk geweest maar geen must. Lekker ontbijt prijs-kwaliteit. Luxe om parking te hebben bij het hotel.

Datum van verblijf: juli 2020
Alessandra De Praetere, Owner van Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2020

Beste gast,

Super om te lezen dat jullie ons hotel een aanrader vinden! Het doet ons plezier dat we konden tegemoet komen aan uw verwachtingen en dat u tevreden was over de genomen maatregelen. Er is inderdaad geen frigo op de kamer, maar er bevindt zich een Grab & Go aan de receptie waar u gekoelde dranken en snacks kan kopen.

Wij verwelkomen u graag terug bij een volgend bezoek!
Met gastvrije groeten,

Myriam Almeida, General Manager

Beoordeeld op 21 juni 2020

Zeer goed gelegen hotel . In het centrum en toch rustig . Goed en professioneel ontvangst . Duidelijke uitleg . Mooie kamer met een goed bed . Badkamer is groot genoeg en is zeer praktisch ingericht . Het ontbijt ( Corona tijden ) was goed en meer dan genoeg . Zeer vriendelijk personeel ! Een aanrader . Prijs/kwaliteit een topper .

Datum van verblijf: juni 2020
FLoosvelt, Hotel Manager van Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juni 2020

Beste Kerel1,
Hartelijk bedankt voor deze mooie score.

Het doet ons veel plezier dat u ons als een superhotel en een aanrader aanbeveelt omdat uw verblijf zo uitermate geslaagd was!

Ons team dankt u voor alle complimenten en staat een volgende keer met genoegen weer voor u klaar.

Beoordeeld op 27 januari 2020 via mobiele applicatie

Klein hotel in centrum met middelmatige matrassen waar je diep in wegzakt.
Propere kamers maar alles basic, net als het beperkte ontbijt.
Grootste troef is de ondergrondse parking en het vriendelijke onthaal.

Datum van verblijf: januari 2020
FLoosvelt, Hotel Manager van Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2020

Beste Francis,
Hartelijk dank om uw mening met ons te delen.

Het is fijn om te lezen dat u tevreden was over de service bij het in checken, de netheid van uw kamer en de parkeer gelegenheid. Wat jammer echter dat onze matras voor u wat aan de zachte kant was en het continentaal ontbijtbuffet niet aan uw verwachtingen voldeed.

Hopelijk heeft u algemeen een aangenaam verblijf gehad en mogen we u in de toekomst nogmaals verwelkomen!