Destinia.com
StayForLong
eDreams
Beoordeeld op 17 september 2019 via mobiele applicatie

Kamer erg warm, raam open levert flink wat verkeerslawaai op. Ontbijt matig, weinig keus en halfgevroren fruit. Parkeren kan in de straat tussen 18.00 en 09.00 uur gratis. Betekent meestal wel een eindje lopen. Restaurant is redelijk, volop keuze en kwalitatief redelijk goed bereid,

Datum van verblijf: september 2019
TeamGuldenanker, Front Office Manager van Hotel Restaurant Golden Anchor, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2019

Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
Vriendelijke groeten, Receptie

Beoordeeld op 11 augustus 2019 via mobiele applicatie

Stank van riolering.
Te kleine badkamer met lekkende douche.
Douchruimte max 60x60 cm
Bedden te kort als je langer bent dan 1.90
Bedden veel te hard.
Kussens te klein en te hard (soort sierkussens van een bank).
Geen gratis wifi
Dekbed syntetisch.

WĆØl airco en gratig gekoelde flesjes water.

Datum van verblijf: augustus 2019

Bedankt voor de beoordeling van ons hotel. Uw feedback zal daarbij zeker van pas komen bij het verbeteren van de kwaliteit. Wij bieden wel gratis WIFI aan voor onze gasten.
Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
Vriendelijke groeten, Receptie

Beoordeeld op 1 juli 2019

Vriendelijke medewerkers, flesjes water beschikbaar tijdens dit warm weekend, goed ontbijt.
Lift werkte niet goed, warm water ontbrak soms, veel geluidsoverlast van de straat, te weinig parkeerplaatsen omdat deze ook gebruikt werden door de bewoners van de straat.

Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western

Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling over ons hotel, wij gebruiken uw feedback graag voor het verbeteren van de kwaliteit.
vriendelijke groeten, receptie

Beoordeeld op 16 juni 2019

Gelegen op een toplocatie, dichtbij het centrum van Mechelen. Comfortable kamers met veel voorzieningen en een mooi uitzicht. Gezellige bar met Belgisch bier en zeer vriendelijke werknemers!
Een echte aanrader!

• Reistype: Reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Beoordeeld op 12 juni 2019

Verwacht hier geen luxe e.d., maar een simpele, niet al te ruime kamer en een zeer eenvoudig ontbijt met matige koffie.
Parkeren is dan weliswaar gratis maar dat is enkel op straat waar een blauwe zone geldt.